Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

Gerhard van den Aardweg: Homoseksualizm można wyleczyć

Ideologia gender

Gerhard van den Aardweg: Homoseksualizm można wyleczyć

Fronda: Panie Profesorze, od 1967 roku prowadzi Pan praktykę psychoterapeutyczną dla homoseksualistów. W ciągu tego czasu zdołał Pan pomóc kilkuset homoseksualistom porzucić dotychczasową preferencję seksualną i stać się heteroseksualistami. Czy na podstawie zarówno swoich badań teoretycznych, jak i praktycznej terapii może Pan odpowiedzieć na pytanie, czy homoseksualizm jest normalny? Sami homoseksualiści często mówią: taki się urodziłem, więc muszę już taki być…

Ks. prof. Dariusz Oko: Donald Tusk to wulkan nienawiści

Kościół

Ks. prof. Dariusz Oko: Donald Tusk to wulkan nienawiści

"W Polsce jest taki stan, że znowu zabija się księży. Wydawało się, że ze śmiercią księdza Popiełuszki, zabiciem trzech księży „na pożegnanie” przez komunę (ks. Sylwestra Zycha, ks. Stanisława Suchowolca, ks. ks. Stefana Niedzielaka) – te czasy minęły, ale nie, wracają znowu. Znowu chce się mordować księży. Ci ideologowie genderyzmu, ateiści, są duchowymi dziedzicami marksistów i komunistów, którzy masowo mordowali ludzi" - powiedział ks. prof. Dariusz Oko na antenie "Aktualności dnia" Radia Maryja.

Fot. Lynn ~ Off and On via Flickr, CC BY-ND 2.0

Tylko u nas

Kiedy gej spotyka Jezusa

Kiedyś byłem gejem. Dzisiaj już nie jestem homoseksualistą, właściwie to dłużej jestem heteroseksualistą niż homoseksualistą. Mam 65 lat, a jako homoseksualista żyłem od 15. do 28. roku życia. Kiedy miałem 13 lat, odkryłem, że nie zakochuję się w dziewczynach, jak moi koledzy, ale w chłopakach. Nie tylko zakochiwałem się w swoich przyjaciołach, ale zacząłem odczuwać do nich pociąg seksualny.

Fot. Jan Bodakowski

Tylko u nas

Tylko na Fronda.pl: Fotorelacja - Dzieci pod tęczowymi flagami

Przez Warszawę przeszła kolejna parada gejów. Była niestety bardzo liczna i składała się głównie z młodych ludzi. Wśród uczestników było wiele dzieci, które szły w paradzie stawiającej sobie za cel wprowadzenie: zabijania nienarodzonych dzieci, homo małżeństw, adopcji dzieci przez gejów i propagowania wśród dzieci w szkołach homoseksualizmu. Paradę poparło 53 dyplomatów w tym i ambasador USA i Wielkiej Brytanii (rządzonej przez konserwatystów sojuszników PiS z Parlamentu Europejskiego).

screenshot twitter / Youtube - Telewizja Republika

Uwaga

Ks. Henryk Zieliński o tęczowej ,,mszy'': To powinno być ścigane!

„Problem polega na tym, że w tym, co dla nas katolików jest symbolem zepsucia, sodomy i grzechu, wykorzystuje się katolickie obrzędy. To dla nas coś takiego, jakby do melodii hymnu Polski podłożono jakieś bluźniercze słowa. To nadużycie i uważam, że powinno to być ścigane przez prawo” - w tych mocnych słowach ks. Henryk Zieliński ocenił skandaliczną, tęczową „mszę”, jaka miała dziś miejsce tuż przed rozpoczęciem Parady Równości w Warszawie.

fot. D Sharon Pruitt, lic. CC BY-SA 2.0 via Wikipedia, edit.; fot. sxc.hu, edit.

Homoseksualizm a pedofilia – badania dr Paula Camerona

Ruch na rzecz praw homoseksualistów postuluje legalizację stosunków seksualnych z nieletnimi, podczas gdy czy to w zgłoszonych przez społeczeństwo przypadkach molestowania, wyrokach na pedofili, czy w stosunkach seksualnych między nauczycielami a uczniami istnieje silne, nieproporcjonalne powiązanie między molestowaniem seksualnym dzieci a homoseksualizmem.

Fot. Pixabay, CC 0

,,Cel ruchu gejowskiego to zniszczenie małżeństwa''

Psycholog specjalizujący się w pomocy osobom homoseksualnym, które nie akceptują swojej skłonności przemawiał podczas spotkania zwolenników głosowania przeciwko niszczeniu rodziny i małżeństwa. A kampania środowisk gejowskich ma właśnie taki cel. – Homoseksualizm jest prezentowany przez większość mediów jako kwestia dyskryminacji ludzi, którzy są nieco inni z natury i pozbawieni praw przez większość. To absurd i kompletny nonsens – podkreślał dr van den Aardweg.