Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

fot. TBuchs, Pixabay/czarest, sxc.hu

Świadectwo: Jezus uzdrowił mnie z homoseksualizmu!

Mam na imię Przemek, mam 19 lat i pragnę podzielić się z Wami świadectwem mojego uzdrowienia. Chodzi mi o tak poważny problem, jakim jest homoseksualizm. Chciałbym zaświadczyć o tym, jak Bóg leczy zranienia i skłonności, z których pozornie nie da się uleczyć.

fot. by CEphoto, Uwe Aranas via Wikipedia

O. Szyran OFM: Homoseksualizm to zaburzenie - wymaga leczenia!!!

W polskich mediach od dłuższego czasu trwa publiczna debata na temat homoseksualizmu i legalizacji związków partnerskich gejów i lesbijek. Podstawowym problemem, jaki wydaje się wyłaniać z prowadzonej dyskusji jest pytanie: czy homoseksualizm należy uznać za jedną z form ludzkiej płciowości czy też jest to dewiacyjna (chora) forma ukierunkowania skłonności seksualnych?

Artur Górski: Zatrzymać promocję homoseksualizmu

Artur Górski: Zatrzymać promocję homoseksualizmu

Media podały, że w lipcu 2010 roku w Warszawie odbędzie się ogólnoeuropejska parada środowisk lesbijek, gejów i biseksualistów. Impreza po raz pierwszy odbędzie się w tej części Europy. Pięć lat temu Lech Kaczyński, ówczesny prezydentem Warszawy, nie wydał zgody na organizację w stolicy Parady Równości. W tym roku zabroniono parady gejów i lesbijek w stolicy Łotwy, a dwa lata temu Wilno miało odwagę powiedzieć stanowcze NIE ulicznej promocji homoseksualizmu. Czy tym razem władze Warszawy odważą się stanąć w obronie moralności publicznej, czy ulegną poprawności politycznej i dadzą zgodę na tę demonstrację siły i wpływów środowisk homoseksualnych?

O. Leon Knabit, fot. Piotr Drabik, lic. CC BY-SA 2.0 via Wikipedia

O. Leon Knabit mocno o gejach i promocji ideologii LGBT

Bardzo modne jest dzisiaj sformułowanie pochodzące z pewnych kół, które mówią: „Zrywamy z zacofaniem kleru, czarnej, jedynej dzisiaj, po czerwonej. linii partyjnej, rzec by można: okupacji, i idziemy do przodu. Zrywamy ze stereotypami, ze starą moralnością i wobec powyższego w dziedzinie seksualnej mamy pełną swobodę”. W Hiszpanii nawet mówią, że życie seksualne polega nie tylko na kontaktach seksualnych ludzi o tej samej płci, ale nawet ludzi ze zwierzętami. To było podane w oficjalnym komunikacie, ale na szczęście znaczna część Hiszpanów powiedziała, że nie zgadza się na to, młodzież przestała chodzić na lekcje (czytałem to w Internecie), na których promowano takie zachowania, a ich rodzice zdenerwowali, że może ze zwierzakami to dajcie spokój.

fot. CEphoto, Uwe Aranas, via Wikipedia

Dr Cameron: Homoseksualizm to choroba psychiczna - trudno ją wyleczyć

- Jeśli ludzie używają części ciała odpowiedzialnej za wydalanie do stosunków seksualnych, to prowadzą naprawdę niebezpieczną grę – tak mówił o homoseksualizmie dr Paul Cameron, amerykański psycholog na spotkaniu zorganizowanym przez Bydgoski Klub Frondy. Według badań przeprowadzonych w 2016 roku blisko połowa lekarzy w Europie jest przekonana, że homoseksualizm to uleczalna choroba. Stanowisko to prezentują w dużej mierze lekarze polscy, włoscy i bułgarscy. Tam, gdzie ideologia gender zrobiła już swoje, więcej medyków przyjmuje bezkrytycznie tezy o rzekomej naturalności homoseksualizmu.

fot. sxc hu

Teluk: Tęczowe piekło Finlandii

Finlandia może już nigdy nie oprzeć agresji obcego państwa, nie będzie miał bowiem kto rodzić tam dzieci (prócz migrantów), skoro najmłodsi będą trafiali w ręce gejów, którzy dzieci w naturalny sposób mieć nie mogą.

fot. YouTube

Dawid przez 27 lat był gejem, aż stało się coś niesamowitego

Ten dziś 44-letni mężczyzna wychowywał się w rodzinie chrześcijańskiej. Uczęszczał na nabożeństwa, ale nie oznaczało to dla niego walki z pokusami. Kiedy miał 16 lat po raz pierwszy przespał się z mężczyzną. Wszedł też w konflikt z rodzicami, rozpoczął samodzielne życie na które miał pieniądze po zapisaniu się do marynarki wojennej. Był coraz gorszy, ćpał, uprawiał seks. Stoczył się na dno w którym nie widział już sensu życia. Kiedy utracił wymarzoną pracę chciał nawet popełnić samobójstwo, ale wówczas pomyślał, że „w Bogu zawsze jest nadzieja”. Na szczęście cofnął się przed tym ostatecznym krokiem prowadzącym do przepaści. Szukał szczęścia raz w nielegalnej pracy, innym razem w narkotykach. Nigdy nie miał pokoju w sercu, nie akceptował siebie, niszczyła go depresja.