Polska żona Araba obnaża homoseksualizm wśród mahometan
Laila Shukri to Polka, która opisuje pod pseudonimem życie kobiet i mężczyzn w świecie arabskim. Sama jest żoną bogatego Araba z Dubaju.
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.
Laila Shukri to Polka, która opisuje pod pseudonimem życie kobiet i mężczyzn w świecie arabskim. Sama jest żoną bogatego Araba z Dubaju.
W Wielkiej Brytanii na łamach British Journal of Education,Society&Behavioural Science ukazały się wyniki badań,które pokazują, że dzieci,wychowywane przez homoseksualistów cierpią na problemy emocjonalne. Badanie ukazało się przed trzema laty, ale dziś, gdy coraz gwałtowniej dyskutuje się legaizację związków jednopłciowych, waro o jego wynikach przypomnieć.
Przewodniczący komisji amerykańskiego episkopatu ds. świeckich, małżeństwa, rodziny i młodych stanowczo zareagował na sugestie niemieckich biskupów odnośnie do błogosławienia związków jednopłciowych. Abp Charles Chaput zauważył, że od kilku tygodni niektórzy ważni zwierzchnicy Kościoła w Niemczech sugerują poparcie dla takiego rozwiązania.
Fronda.pl: Kardynał Reinhard Marx popiera błogosławienie związków homoseksualnych. Czy to oznacza, że związki osób tej samej płci można uznać w świetle katolickiego nauczania za wartościowe i bezgrzeszne?Ks. Paweł Bortkiewicz TChr: Sytuacja wydaje się być równie absurdalna, co dramatyczna. Nie ma najmniejszych wątpliwości co do kształtu małżeństwa zamierzonego i ustanowionego przez Boga. Nie ma wątpliwości co do tego, jak Biblia traktuje homoseksualizm. Nie ma cienia wątpliwości co do tego, że takie związki przeczą nie tylko objawieniu biblijnego, ale i racjonalności, która z zasady widzi w małżeństwie podstawową komórkę społeczną. To tak często używane określenie jest z pewnością zużyte, ale w swej głębi zawiera prawdę o dynamizmie małżeństwa - a z tym związana jest prokreacja.Związek homoseksualizmu nie może mieć tej dynamiki. Równanie tego związku z instytucją małżeństwa jest krzywdzące dla jedynego związku będącego małżeństwem - związku kobiety i mężczyzny. Chciałbym uniknąć rozważ
Czy Bóg może uzdrowić homoseksualistę? Czy pochyli się do kibola uzależnionego od narkotyków? Leszek Kondej i Rafał Gala to członkowie wspólnoty Przymierze Miłosierdzia. Goście Tematu Dnia podzielili się swoim świadectwem, dając kolejny argument na to, że Miłosierdzie Boga dotyka wszystkich, bez względu na grzech, w którym człowiek się uwikła.
Satanista:Homomałżeństwa to nasz 'sakrament'!!! Mocne kazanie ks. Glasa
Seks – za tym krótkim słowem ciągnie się cała gama emocji. Jedni reagują na nie z przesadną ekscytacją, inni z odrazą. Dla jednych jest czymś wspaniałym, dla innych nawet mowa o nim wydaje się być grzechem.
Ksiądz-skandalista, który podczas mszy świętej (sic) wyznał wiernym, że jest gejem, sączy dziś homoseksualną propagandę w uszy... Polaków. Portal ,,Wirtualna Polska'' opublikował wywiad z Amerykaninem ks. Gregorym Greitenem, kapłanem z parafii św. Bernadetty w archidiecezji Milwaukee w USA, , który w grudniu ubiegłego roku powiedział: ,,Jestem Greg. Jestem rzymsko-katolickim księdzem. I - tak - jestem gejem!''.
Jak niewiele trzeba, by renomowane wydawnictwo wstrzymało sprzedaż naukowej książki o homoseksualizmie. Okazuje się, że wystarczy jeden e-mail.
Tajnych przeszukań mieszkań, domów, hoteli czy biur ABW dokonuje nie tylko wtedy, gdy zachodzi podejrzenie popełnienia przestępstwa przez figuranta, ale także wtedy, gdy takie podejrzenie nie zachodzi – ale przestępstwo „należy” wykazać.
Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem
„Kościół katolicki nie musi przepraszać za swoje nauczanie dot. moralności seksualnej” - powiedział w wywiadzie kardynał Raymond Leo Burke.
Ks. Piotr Glas: Homoseksualne 'małżeństwa' to sakrament satanistów
Ks. Gregory Greiten z amerykańskiego Milwaukee w Wisconsin wyznał podczas mszy świętej, że jest gejem. Jak można używać liturgii eucharystycznej do takich działań, tego nie rozumiemy; ale nie to jest jeszcze najgorsze. Wyznanie księdza spotkało się bowiem z pełną aprobatą arcybiskupa oraz wiernych.