Szef Amber Gold korzystał z gejowskich portali?
"Wątek obyczajowy" afery Amber Gold? Według doniesień "Super Expressu", twórca piramidy finansowej, Marcin P. umawiał się przez internet z mężczyznami.
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.
"Wątek obyczajowy" afery Amber Gold? Według doniesień "Super Expressu", twórca piramidy finansowej, Marcin P. umawiał się przez internet z mężczyznami.
Uznanie, że homoseksualizm jest zdeterminowany biologicznie, stawia tę orientację poza wszelką krytyką,a nawet poza wszelką dyskusją.
Niezbędna jest pomoc psychologów, którzy posiadajądoświadczenie w prowadzeniu „warsztatów tolerancji". Wolne od manipulacji, szczere otwieranie się naprzedstawiciela obcej narodowości pozostaje analogiczne do wchodzenia w relację heteroseksualną.
Tłok powinien posuwać się w cylindrze,a nie w rurze wydechowej.
Ten dziś 44-letni mężczyzna wychowywał się w rodzinie chrześcijańskiej. Uczęszczał na nabożeństwa, ale nie oznaczało to dla niego walki z pokusami. Kiedy miał 16 lat po raz pierwszy przespał się z mężczyzną. Wszedł też w konflikt z rodzicami, rozpoczął samodzielne życie na które miał pieniądze po zapisaniu się do marynarki wojennej. Był coraz gorszy, ćpał, uprawiał seks. Stoczył się na dno w którym nie widział już sensu życia. Kiedy utracił wymarzoną pracę chciał nawet popełnić samobójstwo, ale wówczas pomyślał, że „w Bogu zawsze jest nadzieja”. Na szczęście cofnął się przed tym ostatecznym krokiem prowadzącym do przepaści. Szukał szczęścia raz w nielegalnej pracy, innym razem w narkotykach. Nigdy nie miał pokoju w sercu, nie akceptował siebie, niszczyła go depresja.
Laila Shukri to Polka, która opisuje pod pseudonimem życie kobiet i mężczyzn w świecie arabskim. Sama jest żoną bogatego Araba z Dubaju.
Przypominamy mocny list do homoseksualistów ks. Wojciecha Węgrzyniaka z 2015 roku. To naprawdę dobra lektura, która pokazuje, jak zakłamany jest szerzony przez lewackie media obraz ,,homoseksualizmu w Kościele''. Przeczytajcie sami!!!
Co o homoseksualizmie mówili Ojcowie Kościoła?
Podobnie jak konserwatysta, homoseksualista wyrażasię poprzez „swój styl". Tym zaś, co ostatecznie spajaoba nurty, jest tragiczny finał.
Na naszych oczach świat staje się coraz bardziej tęczowy. Oto parlament kolejnego kraju – Australii – zdecydował się przyjąć ustawę, która legalizuje małżeństwa osób jednej płci.
Moja matka, która jest bardzo wierzącą osobą, usłyszała, że jest pewien zakonnik, który zna się dobrze na problemach homoseksualizmu. Długo mi o tym opowiadała i w końcu wymogła na mnie, bym spotkał się z tym augustianinem. Do spotkania doszło w Wurzburgu. Okazało się, że zakonnik też jest homoseksualistą. Powiedział mi, że życie jako homoseksualista jest zgodne z wiarą. Według niego, powinienem znaleźć sobie mężczyznę i spędzić z nim życie. Z matką radził mi zerwać kontakty. Po tym spotkaniu wszedłem na całego w środowisko homoseksualistów.
Wielu katolików ma trudności ze zrozumieniem homoseksualizmu, który w dzisiejszej kulturze europejskiej stanowi coś normalnego, jest obyczajem który zrównuje się ze stanem heteroseksualnym. Przedstawiamy bardzo ciekawy artykuł pana Larryego Hogana, profesora biblistyki w Międzynarodowym Instytucie Teologicznym dla Studiów nad Małżeństwem i Rodziną w Gaming, który ukazał się w kwartalniku FRONDA nr.30/2003. Jest niewątpliwie bardzo systematycznym, analitycznym i teologicznym wyjaśnieniem czym tak naprawdę jest homoseksualizm.
"Gejowskie Boże Narodzenie?"- tak biskup Providence w Stanach Zjednoczonych, Joseph Tobin rozpoczyna wpis na Facebooku. Duchowny opisał skandaliczną "szopkę bożonarodzeniową", w której nad żłóbkiem Dzieciątka Jezus czuwa... dwóch Józefów w różowych szatach.
Robert Biedroń, prezydent Słupska, który karierę polityczną zrobił wyłącznie na swojej orientacji seksualnej, w jednym z wywiadów, udzielonym wspólnie ze swoim partnerem Krzysztofem, żali się na panujące w Polsce prawo. W cytowanym fragmencie prezydent Słupska mówi o przepisach regulujących kwestię pochówku najbliższej osoby.
Australijczycy kroczą w kierunku piekła. Kraj odrzucił prawo Boże i zdrowy rozsądek i podniósł rękę na małżeństwo. 61,6 procent obywateli australijskich w specjalnym referendum konstytucyjnym opowiedziało się za homo-małżeństwami.