Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

Co łączy skrajny nacjonalizm z homoseksualizmem?

Tylko u nas

Co łączy skrajny nacjonalizm z homoseksualizmem?

Niezbędna jest pomoc psychologów, którzy posiadajądoświadczenie w prowadzeniu „warsztatów toleran­cji". Wolne od manipulacji, szczere otwieranie się naprzedstawiciela obcej narodowości pozostaje analo­giczne do wchodzenia w relację heteroseksualną.

zdj. screen Youtube

27 lat był gejem, aż... Poruszająca historia Davida!

Ten dziś 44-letni mężczyzna wychowywał się w rodzinie chrześcijańskiej. Uczęszczał na nabożeństwa, ale nie oznaczało to dla niego walki z pokusami. Kiedy miał 16 lat po raz pierwszy przespał się z mężczyzną. Wszedł też w konflikt z rodzicami, rozpoczął samodzielne życie na które miał pieniądze po zapisaniu się do marynarki wojennej. Był coraz gorszy, ćpał, uprawiał seks. Stoczył się na dno w którym nie widział już sensu życia. Kiedy utracił wymarzoną pracę chciał nawet popełnić samobójstwo, ale wówczas pomyślał, że „w Bogu zawsze jest nadzieja”. Na szczęście cofnął się przed tym ostatecznym krokiem prowadzącym do przepaści. Szukał szczęścia raz w nielegalnej pracy, innym razem w narkotykach. Nigdy nie miał pokoju w sercu, nie akceptował siebie, niszczyła go depresja.

Fot. Pixabay, CC0

Tylko u nas

Nie spotkałem szczęśliwego homoseksualisty

Moja matka, która jest bardzo wierzącą osobą, usłyszała, że jest pewien zakonnik, który zna się dobrze na problemach homoseksualizmu. Długo mi o tym opowiadała i w końcu wymogła na mnie, bym spotkał się z tym augustianinem. Do spotkania doszło w Wurzburgu. Okazało się, że zakonnik też jest homoseksualistą. Powiedział mi, że życie jako homoseksualista jest zgodne z wiarą. Według niego, powinienem znaleźć sobie mężczyznę i spędzić z nim życie. Z matką radził mi zerwać kontakty. Po tym spotkaniu wszedłem na całego w środowisko homoseksualistów.

Fot. publicdomainpictures.com, CC 0 / Pixabay, CC0

Tylko u nas

Oto fakty!!! Homoseksualizm w Starym i Nowym Testamencie

Wielu katolików ma trudności ze zrozumieniem homoseksualizmu, który w dzisiejszej kulturze europejskiej stanowi coś normalnego, jest obyczajem który zrównuje się ze stanem heteroseksualnym. Przedstawiamy bardzo ciekawy artykuł pana Larryego Hogana, profesora biblistyki w Międzynarodowym Instytucie Teologicznym dla Studiów nad Małżeństwem i Rodziną w Gaming, który ukazał się w kwartalniku FRONDA nr.30/2003. Jest niewątpliwie bardzo systematycznym, analitycznym i teologicznym wyjaśnieniem czym tak naprawdę jest homoseksualizm.

fot. iboff, sxc.hu

Wielki grzech Australii. Małżeństwo zniszczone

Australijczycy kroczą w kierunku piekła. Kraj odrzucił prawo Boże i zdrowy rozsądek i podniósł rękę na małżeństwo. 61,6 procent obywateli australijskich w specjalnym referendum konstytucyjnym opowiedziało się za homo-małżeństwami.