Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

100-lecie Rewolucji: Rozkoszna dupa Lenina

100-lecie Rewolucji: Rozkoszna dupa Lenina

Na początku lat siedemdziesiątych XX wieku we Francji ukazała się książka „Wielcy homoseksualiści” J.W. Sokołowa. W Związku Sowieckim krążyła ona jako wydanie samizdatowe (publikacja rozpowszechniana w Związku Radzieckim bez wiedzy i zezwolenia władz) zagrożone wieloletnim więzieniem dla każdego posiadacza. W książce tej jako jednym z najważniejszych „wielkich homoseksualistów” jest Lenin. Dopiero w 2010 roku książka została opublikowana. Od czasów, gdy Sokołow mógł dotrzeć do surowo wcześniej zakazanych dokumentów, zainteresowały go dokumenty osobiste działaczy tak zwanego „leninowskiego” naboru /zaciągu/, czyli elitarny rdzeń sowieckiego bolszewizmu. Zwrócił szczególną uwagę na tych działaczy, którzy zostali poddani represjom po śmierci Lenina. Udało mu się przejrzeć dokumenty niektórych i opublikować.

fot. FICOD, lic. CC BY-SA 2.0 via Flickr

Kevin Spacey, czyli genderyzm obalony

Znany aktor hollywodzki Kevin Spacey wyznał, że jest homoseksualistą. Można powiedzieć, że w ten sposób wyświadczył iście niedźwiedzią przysługę ruchowi LGBT. Zwolennicy genderyzmu twierdzą bowiem, że homoseksualizm jest wrodzony. Tymczasem przypadek Kevina Spacey'a sugeruje bardzo dosadnie, że to nic innego, jak problem natury psychicznej.

Kościół w USA bierze się za ,,wierzących'' gejów

Kościół

Kościół w USA bierze się za ,,wierzących'' gejów

Diecezja Madison w amerykańskim stanie Wisconsin obwieściła, że homoseksualiści żyjący w związkach ,,małżeńskich'' mogą nie otrzymać katolickiego pochówku. W komunikacie wydanym 21 października wikariusz generalny diecezji wskazał kapłanom, jak postępować z zatwardziałymi gejami i lesbijkami.

zdj. screen Youtube

Lider brytyjskich faszystów jest... Żydem i gejem

Media na całym świecie obiegło zaskakujące wyznanie lidera jednej z brytyjskich organizacji neonazistowskich, Kevina Wilshawa. Wieloletni przywódca Forum Narodowego odszedł z organizacji, a powodem okazała się... jego narodowość oraz orientacja seksualna.

Fot. Wellcome Library, London Saint Catherine of Siena. Line engraving via Wikipedia, CC BY 4.0

Kościół

Co Bóg powiedział św. Katarzynie ze Sienny o grzechu homoseksualizmu? KONIECZNIE PRZECZYTAJ!

Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem

Schetyna, fot. Aargambit, lic. CC BY-SA 3.0; fot. CE Photo, Uwe Aranas; via Wikipedia, zdj. edyt.

Platforma w awangardzie homorewolucji. Trudno upaść niżej...

Grzegorz Schetyna nie wyklucza, że Platforma Obywatelska poprze projekt homoseksualnych związków partnerskich, lansowany w ostatnich dniach przez czołowych polityków tej partii, zwłaszcza Borysa Budkę. Schetyna deklaruje, że w programie PO tej sprawy nie będzie, ale ugrupowanie ma być ,,otwarte'' na gejów.

fot. youtube,onetnews - printscreen

Platforma wraca na tęczowe tory. Budka ,,trybunem'' LGBT

Borys Budka, wiceprzewodniczący Platformy Obywatelskiej, wcielił się w rolę trybuna ruchu LGBT. Polityk chce zalegalizować homoseksualne związki partnerskie. To już nie pierwszy taki głos w ostatnich dniach. Niedawno ,,walkę o wprowadzenie związków partnerskich'' zapowiezdiał przewodniczący Klubu Parlamentarnego PO, Rafał Grupiński.

Zdj. Twitter/Kampania Przeciwko Homofobii(KPH_official)

14-letni Kacper nie był gejem?

Samobójcza śmierć 14-letniego Kacpra szybko została wykorzystana przez lewicowo-liberalne media w charakterze symbolu prześladowań osób LGBT, mimo że- jak się okazuje- nie ma pewności ani w kwestii orientacji seksualnej nastolatka, ani w kwestii dokładnej przyczyny, dla której chłopiec targnął się na swoje życie.