Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

Dość samowoli sądów!!! Ziobro: To przeciw wolności

Zagrożenia

Dość samowoli sądów!!! Ziobro: To przeciw wolności

Prokurator generalny i minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro bezlitośnie ocenia decyzję sądu, który chce zmuszać Polaków do drukowania homopropagandy. Chodzi o sprawę drukarza Adama J., który odmówił wydrukowania plakatów promujących dewiację i zboczenia. "Tęczowi" pozwali go za to do sądu i sąd... przyznał rację im właśnie, a nie drukarzowi. Teraz dodatkowo... Sąd Najwyższy oddalił kasację prokuratora generalngo w tej sprawie. Ziobro nie ma wątpliwości, że to obrzydliwy wprost skandal.

pixabay, domena publiczna, CC0

Świadectwo

,,Jezus uzdrowił mnie z homoseksualizmu''

Mam na imię Przemek, mam 19 lat i pragnę podzielić się z Wami świadectwem mojego uzdrowienia. Chodzi mi o tak poważny problem, jakim jest homoseksualizm. Chciałbym zaświadczyć o tym, jak Bóg leczy zranienia i skłonności, z których pozornie nie da się uleczyć.

Kard. Gerhard Müller o bezczelnych kłamstwach ideologii gejowskiej

Zagrożenia

Kard. Gerhard Müller o bezczelnych kłamstwach ideologii gejowskiej

Jest nieodzowną cechą ideologii tworzyć fałszywą rzeczywistość, która czyni z człowieka swego niewolnika - mówił kardynał Gerhard Müller o ideologii gender. Były prefekt Kongregacji Nauki Wiary przemawiał w Rzymie na prezentacji książki Daniela Mattisona: ,,Dlaczego nie określam się jako geja: Jak odzyskałem seksualną rzeczywistość i odnalazłem pokój''.

Kard. Dolan: Piękne słowa papieża do geja. Ale jest problem...

Kościół

Kard. Dolan: Piękne słowa papieża do geja. Ale jest problem...

Kardynał Timothy Doland, arcybisup Nowego Jorku, jest zachwycony słowami papieża Franciszka, które miał wypowiedzieć do homoseksualisty. ,,Jezus by tak powiedział, i ja też bym tak zrobił. To jest konserwatywne, tradycyjne, katolickie, ortodoksyjne nauczanie. Katechizm na to naciska'' - powiedział Dolan.

Nie spotkałem szczęśliwego homoseksualisty

Nie spotkałem szczęśliwego homoseksualisty

Moja matka, która jest bardzo wierzącą osobą, usłyszała, że jest pewien zakonnik, który zna się dobrze na problemach homoseksualizmu. Długo mi o tym opowiadała i w końcu wymogła na mnie, bym spotkał się z tym augustianinem. Do spotkania doszło w Wurzburgu. Okazało się, że zakonnik też jest homoseksualistą. Powiedział mi, że życie jako homoseksualista jest zgodne z wiarą. Według niego, powinienem znaleźć sobie mężczyznę i spędzić z nim życie. Z matką radził mi zerwać kontakty. Po tym spotkaniu wszedłem na całego w środowisko homoseksualistów.