Wolność, równość, tolerancja wg 'polakożercy' Hartmana
"W Nowym Jorku jest 'Spajderman', w Gotham City jest Batman, a w Krakowie- Hartman"- tak rozpoczął się spot wyborczy kandydata Twojego Ruchu w wyborach do Parlamentu Europejskiego w 2014 roku.
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.
"W Nowym Jorku jest 'Spajderman', w Gotham City jest Batman, a w Krakowie- Hartman"- tak rozpoczął się spot wyborczy kandydata Twojego Ruchu w wyborach do Parlamentu Europejskiego w 2014 roku.
Fronda.pl: Homoseksualiści i walczący o ich rzekomo naruszane prawa mają dziś swoje „święto” obchodzone pod nazwą: Międzynarodowy Dzień Przeciw Homofobii, Transofobii i Bifobii. 17 maja 1990 roku Światowa Organizacja Zdrowia usunęła homoseksualizm z Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób. Czy od tej pory można datować ofensywę tych środowisk w przestrzeni publicznej i poprawnościowy terror tych wszystkich, którzy nie przestali uważać homoseksualizmu za chorobę?
Rząd PiS planuje wprowadzenie przymusowego leczenia skłonności homoseksualnych - dowiedział się całkiem nieoficjalnie dział telepatyczny Fronda.pl
Wierni katolicy mogą być zaskoczeni, jeżeli w niebie zostaną przywitani przez mężczyzny i kobiety LGBT - powiedział kontrowersyjny katolicki kapłan, którego Ojciec Święty powołał w ubiegłym miesiącu do watykańskiego biura prasowego.
Plaga wirusa HIV wśród nastolatków. Według najnowszych badań aż 9 na 10 osób z tym wirusem to homoseksualiści. Dotyczy to młodych mężczyzn i chłopców w wieku od 13 do 24 lat w Stanach Zjednoczonych. Stosowne badanie przeprowadziło Centrum Kontroli i Prewencji Chorób (ang. Center for Disease Control and Prevention).
Amerykański kardynał Joseph Tobin powiedział, że jest "zachwycony" pielgrzymką homoseksualistów do katedry w zarządzanej przezeń archidiecezji Newark (w stanie New Jersey).
Ludovic Mohamed Zahed to muzułmański imam i... homoseksualista. Nauczyciel wiary mahometańskiej przekonuje, że islamski prorok był "przyjazny gejom" i jeździ po Europie, udzielając homoseksualistom "ślubów".
Wszechobecna propaganda ideologii nieskrępowanej rozpusty (LGBT) może przynosić efekty. Młodzież zaczyna masowo wierzyć w obłęd genderyzmu, szerzony przez wyuzdanych zboczeńców udających poważnych naukowców.
Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem
Ojciec prezydenta Rzeczypospolitej Andrzeja Dudy profesor Jan Duda wziął udział w spocie Fundacji Mamy i Taty. Chodzi o sprzeciw wobec eurolewackim inicjatywom narzucania Polsce i innym krajom UE homozwiązków i homoadopcji.
"Chłopiec wychowywany bez ojca nie ma szans na prawidłową identyfikację z przyszłą rolą mężczyzny/męża/ojca. Trzeba twardo powiedzieć, że cała tradycja współczesnej psychologii jednoznacznie mówi, ze dla prawidłowego rozwoju dzieci najlepsza jest dobrze funkcjonująca, kochająca się rodzina składająca się z biologicznej matki i ojca" - powiedział w rozmowie z portalem Fronda.pl dr Andrzej Margasiński.
Tytuł raportu prof. Marka Regnerusa brzmi: "Jak różne są dorosłe dzieci wychowywane przez rodziców żyjących z związkach homoseksualnych? Wnioski z nowego badania struktur rodzinnych". Raport Marka Regnerusa dotyczący dorosłych dzieci wychowywanych przez rodziców żyjących z związkach homoseksualnych wywołał prawdziwą burzę nie tylko wśród zadeklarowanych homoseksualistów, ale i w świecie naukowym. Jest on najczęściej pobieranym tekstem z dziedziny nauk społecznych na platformieScienceDirect. Pełna treść przełomowego raportu w języku polskim opublikowana została w Kwartalniku Naukowym Fides et Ratio, wydawanym przy UKSW. Znajdziesz go TUTAJ.