Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

screenshot/YouTube

Tylko u nas

Ks. prof. Paweł Bortkiewicz dla Frondy: Propaganda homoseksualna opiera się na oszołomskich 'badaniach'

Fronda.pl: Homoseksualiści i walczący o ich rzekomo naruszane prawa mają dziś swoje „święto” obchodzone pod nazwą: Międzynarodowy Dzień Przeciw Homofobii, Transofobii i Bifobii. 17 maja 1990 roku Światowa Organizacja Zdrowia usunęła homoseksualizm z Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób. Czy od tej pory można datować ofensywę tych środowisk w przestrzeni publicznej i poprawnościowy terror tych wszystkich, którzy nie przestali uważać homoseksualizmu za chorobę?

fot. CEphoto, Uwe Aranas, via Wikipedia

Plaga HIV wśród młodych gejów - homoseks zabija

Plaga wirusa HIV wśród nastolatków. Według najnowszych badań aż 9 na 10 osób z tym wirusem to homoseksualiści. Dotyczy to młodych mężczyzn i chłopców w wieku od 13 do 24 lat w Stanach Zjednoczonych. Stosowne badanie przeprowadziło Centrum Kontroli i Prewencji Chorób (ang. Center for Disease Control and Prevention).

Oto co Bóg powiedział św. Katarzynie ze Sienny odnośnie grzechu homoseksualizmu! KONIECZNIE PRZECZYTAJ!

Kościół

Oto co Bóg powiedział św. Katarzynie ze Sienny odnośnie grzechu homoseksualizmu! KONIECZNIE PRZECZYTAJ!

Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem

fot. Emily Walker, lic. CC BY-SA 2.0 via Wikipedia, zdj. edytowane

Dr Andrzej Margasiński dla Fronda.pl: Chłopiec wychowany bez ojca - poniesie klęskę jako mężczyzna

"Chłopiec wychowywany bez ojca nie ma szans na prawidłową identyfikację z przyszłą rolą mężczyzny/męża/ojca. Trzeba twardo powiedzieć, że cała tradycja współczesnej psychologii jednoznacznie mówi, ze dla prawidłowego rozwoju dzieci najlepsza jest dobrze funkcjonująca, kochająca się rodzina składająca się z biologicznej matki i ojca" - powiedział w rozmowie z portalem Fronda.pl dr Andrzej Margasiński.

fot. CEphoto, Uwe Aranas, via Wikipedia

Raport Regnerusa - panika homoseksualnego lobby

Tytuł raportu prof. Marka Regnerusa brzmi: "Jak różne są dorosłe dzieci wychowywane przez rodziców żyjących z związkach homoseksualnych? Wnioski z nowego badania struktur rodzinnych". Raport Marka Regnerusa dotyczący dorosłych dzieci wychowywanych przez rodziców żyjących z związkach homoseksualnych wywołał prawdziwą burzę nie tylko wśród zadeklarowanych homoseksualistów, ale i w świecie naukowym. Jest on najczęściej pobieranym tekstem z dziedziny nauk społecznych na platformieScienceDirect. Pełna treść przełomowego raportu w języku polskim opublikowana została w Kwartalniku Naukowym Fides et Ratio, wydawanym przy UKSW. Znajdziesz go TUTAJ.