Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

Upadek Kościoła katolickiego w Irlandii. Coś strasznego...

Kościół

Upadek Kościoła katolickiego w Irlandii. Coś strasznego...

Kościół w Irlandii pogrąża się w coraz głębszym kryzysie. Na miesiąc przed przybyciem Papieża do Dublina z okazji Światowego Spotkania Rodzin katolickie poradnie małżeńskie zgodziły się udzielać pomocy również parom jednopłciowym - informuje ,,Radio Watykańskie''.

fot. Franco Folini, lic. CC BY-SA 2.0 via Flickr

Ideologia gender

Homoseksualne patologie Wielkiej Brytanii. Sodomicki Londyn to norma od wieków

Brak wiedzy historycznej sprawia, że często ulegamy fałszywemu, apokaliptycznemu, przeświadczeniu, że otaczająca nas demoralizacja jest czymś nowym i niezwykłym, czymś co zapowiada koniec świata. W rzeczywistości, choć nasze życie staje się łatwiejsze dzięki postępowi nauki i techniki, życie społeczne zatruwają te same zjawiska co przed wiekami i tysiącleciami.

Fot. Wellcome library London via Wikipedia, CC BY 4.0

Kościół

Grzech homoseksualizmu. Oto, co Bóg powiedział świętej Katarzynie ze Sienny

Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem

Zdj. Franco Folini, CC BY SA 2.0, Wikimedia Commons

Włochy: Lekarka przed sądem za prawdę o homoseksualizmie

Znana włoska pisarka młodzieżowych książek fantasy, Silvana de Mari, która jest również lekarzem, wyraziła swoją opinię na temat homoseksualizmu. Według niej, praktykowanie homoseksualizmu może wiązać się z poważnym zagrożeniem dla zdrowia, a tego rodzaju "orientacja seksualna" nie jest rzeczą nieodwracalną.

fot. CE Photo, Uwe Aranas via Wikipedia

Odlot

Wielka Brytania usuwa wolność słowa. Dla ochrony LGBT

Lekarz, który przez 26 pracował w Narodowej Służbie Zdrowie (NHS) w Wielkiej Brytanii, został zwolniony za odmowę używania poprawnościowego języka wobec osób ,,transpłciwych''. Dr David Mackereth wie, że płeć jest determinowana przez biologię, a nie przez dowolne przekonania człowieka.

Wojna dewiantów! Feministki zaatakowały transseksualistów

Odlot

Wojna dewiantów! Feministki zaatakowały transseksualistów

Feministki zaatakowały transseksualistów. Wewnętrzna wojna w środowisku LGBT? "Usunąć L ze skrótu LGBT" to nie żart, a hasło wykrzykiwane przez feministki skupione w organizacji "Get the L Out". Konflikt, wyzwiska i krzyki towarzyszyły londyńskiemu marszu równości. Czy to początek wewnętrznej wojny pomiędzy feministkami, a transseksualistami?

Brudziński ukarze gejów? Homoprofanacja godła!!!

Polska

Brudziński ukarze gejów? Homoprofanacja godła!!!

Homoseksualiści znieważyli flagę i godło Polski. Na paradzie w Częstochowie zwolennicy jednopłciowych stosunków seksualnych zaprezentowali polskie symbole narodowe w tęczowych barwach. To ohydne, biorąc pod uwagę, za jakimi nieprawościami stoi ideologia genderyzmu.

Fot. Pixabay, CC 0 / aw58 via Wikipedia, CC BY-SA 3.0

Homomarsz zatrzymany - nie dotarł na Jasną Górę!

Przed kilkoma dniami informowaliśmy (TUTAJ) o zaplanowanym na dzisiaj „marszu równości” w Częstochowie, którego celem było dotarcie pod sam klasztor na Jasnej Górze, miejsce dla polskiego katolicyzmu po prostu arcyważne. Na szczęście tęczowe plany zostały pokrzyżowane.

Fot. Pixabay, CC 0 / aw58 via Wikipedia, CC BY-SA 3.0

Szokujące

Skandal! Homomarsz na Jasną Górę. Cejrowski: To wredne, szatańskie judzenie, żeby wśród ludzi powstawały konflikty

Nieprawdopodobne. Pod Jasną Górę 8 lipca dotrze marsz pod hasłem „Solidarność naszą bronią, homofoby niech się gonią”, na który zgodę wydały władze miasta. Najwidoczniej zupełnie nie przeszkadzał im fakt, że cała akcja jest najpewniej skandaliczną prowokacją. Całą sprawę bardzo ostro na antenie TVP Info skomentował podróżnik i pisarz Wojciech Cejrowski.

zdj. domena publiczna, Wikimedia Commons

Wiara

Oto, co Bóg powiedział św. Katarzynie o homoseksualizmie

Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem

fot. Franco Folini, lic. CC BY-SA 2.0 via Flickr

Tylko u nas

Grzegorz Strzemecki: Co ukrywa portal TokFM

Portal TokFM postanowił napisać o rodzicach broniących swoich dzieci. W tym celu redaktor Maciej Piasecki przeprowadził z niżej podpisanym ponad 45-minutową rozmowę na temat powodów dla których on i jemu podobni rodzice zaangażowali się w krytykę wprowadzanego w Gdańsku modelu na rzecz równego traktowania. Pan Maciej obiecał zachowanie możliwej rzetelności oraz autoryzację wypowiedzi.