Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

fot. CEphoto, Uwe Aranas, via Wikipedia

Nawet dla YouTube'a homoaparady są zbyt zboczone

Nawet dla medialnego giganta YouTube gejowskie parady są zbyt zboczone, by pokazywać je na wideo. Kilka dni temu amerykański portal LifeSiteNews opublikował nagranie, na którym widać homoseksualistę wykonującego obsceniczny taniec... na oczach dziecka. Na gejowskiej paradzie niemal nagi mężczyzna wprost na oczach kilkuletniej dziewczynki trzymającej w rękach flagę LGBT wykonywał ruchy, jakich nie powstydziłby się pedofil zaskakujący ofiarę w ciemnym parku. Było to wprost obrzydliwe, ale film zwracał uwagę na poważny problem - niesamowity poziom zboczenia prezentowanego dzieciom na gejowskich paradach.

OBRZYDLIWE. Zboczony taniec geja na paradzie na oczach dziecka

OBRZYDLIWE. Zboczony taniec geja na paradzie na oczach dziecka

Homoseksualni aktywiści przekraczają dopuszczalne normy. To, co dzieje się na gejowskich paradach, woła o pomstę do nieba. Roznegliżowani mężczyźni wykonują obsceniczne, ohydne gesty, epatując dewiacyjną, nakierowaną na perwersje seksualnością na oczach tłumów. To, co normalnie uchodziłoby za akty publicznego obnażania się i karalnego siania zgorszenia, paradującym homoseksualistom uchodzi na sucho. I to nawet, gdy zboczenie odbywa się na oczach dzieci...

Premier Kanady to człowiek postępu. Walczy o legalne orgie gejowskie

Premier Kanady to człowiek postępu. Walczy o legalne orgie gejowskie

Premier Kanady Justin Trudeau rozpoczyna walkę o legalny... grupowy seks analny. To nie żart: w Kanadzie funkcjonują dość stare przepisy penalizujące grupowe stosunki analne, zarówno między osobami różnej, jak i tej samej płci. Teraz w radosnym marszu do tęczowej wolności kanadyjski premier zamierza zmienić ten stan rzeczy i umożliwić Kanadyjczykom cieszenie się legalnymi stosunkami doodbytniczymi dokonywanymi zbiorowo - i to już od 16. roku życia. Co za postęp!!!

pixabay, domena publiczna, CC0

Świadectwo

Przemek: Jezus uzdrowił mnie z homoseksualizmu

Mam na imię Przemek, mam 19 lat i pragnę podzielić się z Wami świadectwem mojego uzdrowienia. Chodzi mi o tak poważny problem, jakim jest homoseksualizm. Chciałbym zaświadczyć o tym, jak Bóg leczy zranienia i skłonności, z których pozornie nie da się uleczyć.

Fot. Brian Sollis, lic. CC BY-SA 2.0 via Flickr

Tylko u nas

Homoikony na Facebooku zwiastunem upadku cywilizacji Zachodu

Ostatnia inicjatywa Facebooka polegająca na wprowadzeniu tęczowej emotikony wywołała niemałe emocje, ale okazuje się, że to dopiero wierzchołek góry lodowej. Włodarze największego serwisu społecznościowego świata również w inny sposób przekonują swoich użytkowników o tym, że należy zrównać tradycyjną rodzinę z zachowaniami homoseksualnymi.

Geje w katedrze w Holandii, biskup  pobłogosławi

Kościół

Geje w katedrze w Holandii, biskup pobłogosławi

W katolickiej katedrze św. Jana Ewangelisty w Holandii (Den Bosch), w obecności biskupa Gerarda de Korte, odprawione zostanie... ekumeniczne-LGBT nabożeństwo. Choć brzmi to jak ponury żart, 24 czerwca odbywa się w Holandii Różowa Sobota (Roze Zaterdag), swoisty odpowiednik Marszu Równości/Gay Pride. Geje z całego kraju w tym roku przybędą do Den Bosch, historycznej katolickiej stolicy prowincji Brabancji Północnej. Nie byłoby w tym nic dziwnego w lewackiej, ateistycznej Holandii, gdyby nie zaangażowanie Kościołą katolickiego...