Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

Fot. Michael Vadon via Flickr, CC BY 2.0

,,Trump udaje obrońcę LGBT''

„Trump udaje obrońcę LGBT” - poinformowała dziś „Gazeta Wyborcza” na swojej stronie internetowej. Portal podaje, że prezydent USA co prawda pozuje na obrońcę praw LGBT, jednak zabronił amerykańskim ambasadom wciągania na maszt tęczowej flagi.

Fot. Pixabay, CC 0

Cywilizacja śmierci

Homoseksualizm niszczy homoseksualistów!

"Około 80% nowych zakażeń HIV w USA dotyczy homoseksualnych mężczyzn. Ponieważ liczba homoseksualistów w populacji nie przekracza 4%, oznacza to, że ryzyko zakażenia wirusem HIV jest w przypadku homoseksualistów ok. 100 razy większe niż średnia statystyczna. W przypadku innych chorób przenoszonych drogą płciową jest podobnie. Ryzyko zwiększa fakt, że homoseksualiści mają przeciętnie kilkudziesięciu partnerów w ciągu roku" - pisał w swoim artykule w 2014 roku Mariusz Dzierżawski. Poniżej przypominamy cały jego tekst dotyczący wpływu homoseksualizmu na zdrowie:

Fot. Pixabay, CC 0, edytowane

Nie spotkałem szczęśliwego homoseksualisty

Moja matka, która jest bardzo wierzącą osobą, usłyszała, że jest pewien zakonnik, który zna się dobrze na problemach homoseksualizmu. Długo mi o tym opowiadała i w końcu wymogła na mnie, bym spotkał się z tym augustianinem. Do spotkania doszło w Wurzburgu. Okazało się, że zakonnik też jest homoseksualistą. Powiedział mi, że życie jako homoseksualista jest zgodne z wiarą. Według niego, powinienem znaleźć sobie mężczyznę i spędzić z nim życie. Z matką radził mi zerwać kontakty. Po tym spotkaniu wszedłem na całego w środowisko homoseksualistów.

Uwaga!!! Te szkoły trzeba omijać!!!

Ideologia gender

Uwaga!!! Te szkoły trzeba omijać!!!

Na stronie Kampanii Przeciwko Homofobii znalazł się „Ranking warszawskich szkół przyjaznych młodzieży LGBTQ+”. Dla osób niemających takich problemów, taki ranking jest idealną wskazówką, których szkół unikać.

Żałosne! IKEA po stronie ZŁA - wypuszcza tęczową torbę

Skandal

Żałosne! IKEA po stronie ZŁA - wypuszcza tęczową torbę

Godny pożałowania, wstrętny ruch szwedzkiej Ikei. Firma "świętuje" z powodu postępującej na świecie promocji zboczeń i destrukcji rodziny. W kilku krajach do sprzedaży trafiła... tęczowa torba. Ikea grozi, że swój skandaliczny produkt w przyszłości będzie sprzedawać także w Polsce.