Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

(fot. CEphoto Uwe Aranas via wikipedia)

Skandal

Kolejna profanacja tęczowych barbarzyńców!

Do kolejnej profanacji doszło w Bydgoszczy. Tym razem tęczowi aktywiści sprofanowali pomniki. Poruszenie wywołała grafika z Marianem Rejewskim, urodzonym w Bydgoszczy wybitnym kryptologiem, który w 1932 roku złamał szyfr Enigmy.

Co za zezwierzęcenie! Zobacz atak na katolików we Fryburgu

Niemcy

Co za zezwierzęcenie! Zobacz atak na katolików we Fryburgu

We Fryburgu przeszła pod koniec kwietnia ulicami miasta katolicka demonstracja. Była to doroczna demonstracja Bractwa Kapłańskiego św. Piusa X przeciwko aborcji. Wierni szli przez prawdziwy satanistyczny tłum. Ze wszystkich stron katolicką procesją otaczały hordy lewicowców i dewiantów. Kobiety z nagimi piersiami, flagi LGBT, okrzyki wzywające do mordowania dzieci nienarodzonych, nienawiść do religii i Boga... Coś niesamowitego. To po prostu niebywałe barbarzyństwo. Rzecz doprawdy wymyka się wszelkim cywilizowanym komentarzom.

Co Bóg powiedział św. Katarzynie o homoseksualizmie?

Wiara

Co Bóg powiedział św. Katarzynie o homoseksualizmie?

Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem

Tomasz Terlikowski: Antropologiczna rewolucja w Kościele

Kościół

Tomasz Terlikowski: Antropologiczna rewolucja w Kościele

Kardynał Joseph Tobin to jeden z najbardziej rozpoznawalnych amerykańskich kardynałów. Paliusz kardynalski otrzymał w 2016 roku od papieża Franciszka; został wówczas też arcybiskupem Newark - archidiecezji, którą kierował w latach 1986-2000 były kardynał Theodore McCarrick.

Fot. CEphoto Uwe Aranas via Wikipedia, CC 3.0

Sondaż

Brawo!!! Oto, co Polacy sądzą o homomałżeństwach

Większość Polaków wciąż nie daje się zmanipulować lewackiej doktrynie i mianem małżeństwa, na przekór światowym trendom, nazywa wyłącznie związek kobiety i mężczyzny. Oto wyniki sondażu na temat postrzegania homomałżeństw w naszym kraju przeprowadzonego przez Instytut Badań Pollster dla „Super Expressu”.

Kard. Tobin: Katechizm do zmiany. Chodzi o homoseksualizm...

Kościół

Kard. Tobin: Katechizm do zmiany. Chodzi o homoseksualizm...

Kardynał Joseph Tobin to jeden z najbardziej rozpoznawalnych amerykańskich kardynałów. Paliusz kardynalski otrzymał w 2016 roku od papieża Franciszka; został wówczas też arcybiskupem Newark - archidiecezji, którą kierował w latach 1986-2000 były kardynał Theodore McCarrick.

fot. CE Photo Uwe Aranas via Wikipedia

Tylko u nas

Z ambony strzeleckiej Salwowskiego: Czy można lżyć zwolenników LGBT?

W sobotę, 13 kwietnia 2019 roku Gniezno miało nieszczęście stać się kolejnym miastem, którego ulicami przeszedł marsz środowisk LGBT. To haniebne oraz karygodne wydarzenie. Niestety jednak w nieodpowiedni i karygodny sposób zachowywała się też pokaźna część przeciwników marszu LGBT, którzy w sobotę zgromadzili się w Gnieźnie, aby próbować zakłócić ową demonstrację.

fot. CE Photo Uwe Aranas via Wikipedia

Tylko u nas

Z ambony strzeleckiej Salwowskiego: Oto do czego prowadzi penalizacja ,,homofobii''

Wielu politycznych działaczy ruchów LGBT wcale nie ukrywa, iż obok związków partnerskich oraz homomałżeństw ich celem jest też doprowadzenie do wprowadzenia prawnego zakazu tak zwanej homofobii. O tym, że w praktyce prawo to oznacza mniej lub bardziej poważne ograniczenie wolności religijnej chrześcijan, żydów i muzułmanów, przekonują zaś liczne przykłady z krajów, gdzie ono już obowiązuje.