Satanista Maleńczuk wkurzony, że Andrzej Duda ... modli się!
Widać, że diabeł nie może znieść tego, że główni politycy w Polsce publicznie przyznają się do wiary katolickiej i co gorsze, publicznie dają temu wyraz.
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem modlitwa.
Widać, że diabeł nie może znieść tego, że główni politycy w Polsce publicznie przyznają się do wiary katolickiej i co gorsze, publicznie dają temu wyraz.
Ks. Piotr Glas: Maryja schronieniem i orężem w walce z królestwem ciemności
W lutym 2015 r. przeprowadzono u mnie profilaktyczne badanie piersi – mammografię. Jakie było zdziwienie, gdy po 2 tygodniach odbierając wynik okazało się że mam guza piersi – 2-ogniskowego w skali birads4c. Nie muszę mówić w jakim byłam szoku. Miałam 43 lata… rozpoczęły się badania, myślałam Boże może to pomyłka? Niestety kolejne badania potwierdzały diagnozę: rak piersi II stopnia. Żaden lekarz z którym rozmawiałam nie powiedział mi nic optymistycznego. Na moje pytania dotyczące wyzdrowienia – odpowiadali milczeniem. Cała rodzina była przerażona. Mama opowiedziała mi o Nowennie Pompejańskiej i zaczęła ją odmawiać w mojej intencji.
Dziesiątki Żydów mesjańskich, najwięcej z Kijowa przybyło do Warszawy na spotkanie "Siła przebaczenia". Podczas wspólnego spotkania wznosili prośby do Boga o przebaczenie jak również przebudzenie w naszym kraju, a także o uwolnienie od przeszkód na drodze ku niemu.
Chrzest znakiem jedności - mówił na Ostrowie Lednickim koło Gniezna prymas Polski Wojciech Polak. Właśnie w tym miejscu odbyła się dziś modlitwa ekumeniczna, w 1050. rocznicę Chrztu Polski.
Ks. Piotr Glas przypomina, że Maryja jest Pogromczynią szatana. Wyjaśnia, dlaczego egzorcyści chętnie przyzywają w czasie modlitwy uwolnienia wstawiennictwa Maryi oraz jak wielka jest moc modlitwy uwielbienia Maryi. Pojawiają się także praktyczne wskazówki, jak skutecznie ewangelizować we współczesnym świecie.
Modlitwa za Ojczyznę ks. Piotra Skargi
Marta Kaczyńska dla Fronda.pl - szczerze o swojej wierze, imigrantach, rządzie PiS i katastrofie smoleńskiej
Rozpoczęły się uroczystości pogrzebowe posła PiS Artura Górskiego. W Mszy żałobnej w bazylice archikatedralnej św. Jana Chrzciciela w Warszawie uczestniczą przedstawiciele rządu i parlamentu.
Modlitwa do Matki Bożej za nienarodzonych i ofiary aborcji
Współczesny człowiek świadomie odrzucił Boga i na Jego miejsce postawił siebie. Życie w grzechu staje się normą dla wielu ludzi. Chrześcijanie muszą dziś podjąć trud podwójnej walki o zachowanie swojej tożsamości i wiary - przekonuje ks. Piotr Glas. Rejestracja: ks. Sławomir Kostrzewa.
Wczoraj rozpoczęły się rekolekcje z charyzmatykiem ojcem Johnem Bashoborom z Ugandy w bazylice Najświętszego Serca Jezusowego na Pradze. Dziś kolejny dzień rekolekcji.
- Dzięki modlitwie dostaję wszystko. Mówię: Panie Boże Ty wiesz, co jest dla mnie dobre. A ja przyjmuję Twoje propozycje - mówi Danuta Dunin - Holecka w wywiadzie dla "Dobrego Tygodnia".
Wielka prośba o modlitwę za Małgosię z Wrocławia. Ma dopiero 20 lat. Wykryto u niej nowotwór.