Tag

Tag: modlitwa

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem modlitwa.

MOC Nowenny Pompejańskiej! Modliła się i została...całkowicie uzdrowiona!

Kościół

MOC Nowenny Pompejańskiej! Modliła się i została...całkowicie uzdrowiona!

W lutym 2015 r. przeprowadzono u mnie profilaktyczne badanie piersi – mammografię. Jakie było zdziwienie, gdy po 2 tygodniach odbierając wynik okazało się że mam guza piersi – 2-ogniskowego w skali birads4c. Nie muszę mówić w jakim byłam szoku. Miałam 43 lata… rozpoczęły się badania, myślałam Boże może to pomyłka? Niestety kolejne badania potwierdzały diagnozę: rak piersi II stopnia. Żaden lekarz z którym rozmawiałam nie powiedział mi nic optymistycznego. Na moje pytania dotyczące wyzdrowienia – odpowiadali milczeniem. Cała rodzina była przerażona. Mama opowiedziała mi o Nowennie Pompejańskiej i zaczęła ją odmawiać w mojej intencji.

fot. http://shalomwawa.org

Żydzi wierzący w Jezusa przyjechali do Warszawy i ...

Dziesiątki Żydów mesjańskich, najwięcej z Kijowa przybyło do Warszawy na spotkanie "Siła przebaczenia". Podczas wspólnego spotkania wznosili prośby do Boga o przebaczenie jak również przebudzenie w naszym kraju, a także o uwolnienie od przeszkód na drodze ku niemu.

Ks. Glas: Gdzie jest Maryja, tam nie ma szatana. Więc...

Kościół

Ks. Glas: Gdzie jest Maryja, tam nie ma szatana. Więc...

Ks. Piotr Glas przypomina, że Maryja jest Pogromczynią szatana. Wyjaśnia, dlaczego egzorcyści chętnie przyzywają w czasie modlitwy uwolnienia wstawiennictwa Maryi oraz jak wielka jest moc modlitwy uwielbienia Maryi. Pojawiają się także praktyczne wskazówki, jak skutecznie ewangelizować we współczesnym świecie.