Tag
Tag: modlitwa
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem modlitwa.
Modlitwa za rządzących, atakowanych przez siły dawnej bezpieki
Modlitwa za rzadzacych których atakują bezpardonowo siły dawnej bezpieki i ich aktualni mocodawcy
Brawo! Opozycja tupie na ulicach, a Duda modli się na Jasnej Górze [FILM]
Podczas gdy opozycja totalna nawołuje do protestów, obalania legalnie wybranej władzy a skrajnie przeciwni obozowi rządzącemu kładą się na ulicach i tupią w barierki, prezydent Andrzej Duda wybrał inną metodę działania.
Różaniec Do Granic - modlitwa o ratunek dla Polski i świata
Różaniec Do Granic – modlitwa do granic możliwości
Modlitwa za rządzących bez pardonu atakowanych przez siły starego układu!!!
Modlitwa za Ojczyznę i tych, co nią rządzą
EGZORCYSTA: Oto zestaw pytań przygotowujących do modlitwy o uwolnienie!
o co poniżej publikujemy jest częścią książki: P. Sawa, M. Pietroszek/, Zwycięstwo Światłości. Teoretyczno-praktyczny przewodnik po walce duchowej i zagrożeniach wiary/, wydanej przez Edycję św. Pawła w 2011, mającej imprimatur i recenzję ks. prof. A. Zwolińskiego.
Czy Fatima odmieni oblicze Rosji?
W historii wiary chrześcijańskiej Portugalia niewątpliwie zajmuje miejsce szczególne, w niezwykły sposób naznaczone przez Boga.
Odpowiedz DZIŚ na wezwanie Maryi - publiczny różaniec w 100 rocznicę objawień w Fatimie
Dziś o godzinie 17:00 na Rynku Głównym w Krakowie, przed kościołem św. Wojciecha, rozpocznie się wspólna modlitwa różańcowa, którą organizuje Krucjata Młodych oraz Fundacja PRO – Prawo do Życia.
ks. Stanisław Małkowski dla Frondy: Kontrmanifestujący powinni się publicznie wyspowiadać
Tomasz Wandas, Fronda.pl: Kolejna miesięcznica katastrofy smoleńskiej za nami, tym razem mimo wielu hucznych zapowiedzi, odbyła się ona w miarę spokojnie. Komu, lub czemu to zawdzięczamy?
Modlitwa za dusze czyśćcowe POMAGA. Świadectwa mistyków
Miłosierny Bóg sprawił, że możemy skrócić czas czyśćcowego oczyszczenia tym, którzy odeszli już do wieczności, ale ze względu na swoje nieodpokutowane grzechy i zaniedbania nie są jeszcze gotowi aby wejść do nieba.
Modlitwa ZA EUROPĘ do świętego Benedykta z Nursji
Nasz wspólny tak fizyczny jak i duchowy dom, Europa, pogrąża się w kryzysie. Kontynent słynący z walki za Chrystusa oddaje się ateizmowi, libertynizmowi i... islamizmowi, depcząc własną tradycję, swoje dokonania i duchowe dziedzictwo. Módlmy się dzisiaj do świętego Benedykta, patrona Europy, o dobrą przyszłość naszego kontynentu, o nawrócenie serc Europejczyków, przede wszystkim elit europejskich.
MOCNY egzorcyzm św. Benedykta! Oto słowa bezkompromisowej walki z diabłem
Światłem niech będzie mi Krzyż Święty,a nigdy wodzem smok przeklęty.Idź precz, szatanie, duchu złości,nigdy mnie nie kuś do marności.Złe to, co proponujesz mi.Sam swoją truciznę pij!
POTĘŻNA modlitwa św. Ojca Pio o nawrócenie grzeszników
Pokornie proszę Cię, Panie, abyś ze względu na Twoją dobroć i miłosierdzie powstrzymał gromy Twego gniewu na nieszczęsnych grzeszników i udzielił im łaski nawrócenia i pokuty. Ty, Panie, przez Autora "Pieśni nad Pieśniami" powiedziałeś, że "jak śmierć potężna jest miłość" (Pnp 8, 6), dlatego z całym żarem proszę Cię: spojrzyj okiem niewypowiedzianej dobroci na tych braci i siostry, pociągnij ich ku sobie i złącz nierozerwalnymi więzami miłości.
Modlitwa papieża Franciszka z Rodziną Radia Maryja
Dziś papież po odmówieniu modlitwy Anioł Pański pozdrowił wiernych, szczególnie zwrócił się do obecnych na Placu św. Piotra Polaków.