Tag
Tag: modlitwa
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem modlitwa.
Świadectwo Kasi i Bartka: kłócili się z Bogiem o ... dziecko i je wymodlili!
Kasia i Bartek są małżeństwem od jedenastu lat, zawsze zaangażowani w wiarę i życie Kościoła, należący do wspólnoty, oboje muzycy. Jednak przez kilka lat borykali się z niepłodnością – doskwierającym brakiem pojawienia się na świecie upragnionej istoty. Zgodzili się opowiedzieć o swoim kłóceniu się z Bogiem, zmaganiu ze sobą i w końcu doświadczeniem, że to Bóg „kule nosi”.
CUDOWNA modlitwa, która odmawiana z wiarą potrafi nawet przywrócić wzrok!
Modlitwę ułożył ks. Peter Rookey, który modlił się tą modlitwą i został ... uzdrowiony ze ślepoty. Pomódl się i Ty, i poproś o uzdrowienie Pana Jezusa.
Chcesz doświadczyć prawdziwego cudu? Odmów tę modlitwę
Egzorcyzm prosty do prywatnego odmawiania – Modlitwa o odrzucenie złych duchów – za przyczyną NIEPOKALANEJ.
TA MODLITWA ma uderzenie tarana, to furtka do nieba!
Litania loretańska nazywana jest przez niektórych modlitwą szturmową. Bowiem przez cały maj miliony wiernych proszą Maryję o wstawiennictwo u Boga. Wierząc, że Boża Rodzicielka najlepiej zaradzi naszym potrzebom, wołają: „Módl się za nami”. Modlitwa ta jest też akordem komplementów pod adresem Maryi. Słowami litanii pozdrawiamy, podziwiamy, czcimy, ale też i błagamy Ją o zrozumienie i pomoc.
Dziś modlimy się do Matki Bożej Rozwiązującej Węzły!
Znak krzyża Akt skruchy – Ojcze nasz – Zdrowaś Maryjo Trzy pierwsze dziesiątki różańca Rozważanie na dany dzień nowenny Dwie następne dziesiątki różańca Modlitwa do Matki Bożej Rozwiązującej Węzły Znak krzyża Akt skruchy
Oto wspaniała modlitwa o CUD - odmów i przekonaj się!!!
Panie Jezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje grzechy, żałuję za nie,proszę przebacz mi.
Masz problem z modlitwą? Możesz to zakończyć już dziś... Oto rozwiązanie!
Masz problem z modlitwą? Możesz to zakończyć już dziś... Oto rozwiązanie!
Modlitwa ks. P. Skargi za Ojczyznę i Rządzących - atakowanych przez antypolskie, złe siły!!!
Modlitwa za Ojczyznę i tych, co nią rządzą
Gdy nie masz pracy... idź do świętego Józefa!
Św. Józef wiedział, jak trudno zarobić na utrzymanie rodziny pracą własnych rąk. Znał też zapewne gorycz bezrobocia. Pracujący i tracący pracę znaleźli w nim szczególnego patrona, a on chętnie im pomaga! "Chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem opieki św. Józefa. Obecnie jestem żoną i matką. Mam kochanego męża i troje dzieci. Wiedzie nam się różnie. Są chwile trudne, ale jest i dużo radości" - tak zaczyna świadectwo zapisane w "Księdze cudów i łask sanktuarium św. Józefa w Kaliszu" Anna z Poznania.
Modlitwa - konieczna do zbawienia
Czy codzienna modlitwa jest nam potrzebna? Wielu zdaje się sądzić, że nie. Nawet nazywa ją pogardliwie „klepaniem pacierzy” i patrzy z wyższością na modlących się „prostaczków”. „Co dobrego może z tego wyniknąć?” – mówią, albo przynajmniej myślą. „Strata czasu. Zamiast tego lepiej zrobić coś konkretnego i użytecznego”.
Czym jest modlitwa dziękczynna? O. Włodzimierz Zatorski OSB
Modlitwa dziękczynienia. Refleksje nad IV częścią Katechizmu Kościoła Katolickiego
POTĘŻNA modlitwa św. Ojca Pio o nawrócenie grzeszników
POTĘŻNA modlitwa św. Ojca Pio o nawrócenie grzeszników
Europo - wróć do chrześcijańskich korzeni! Modlitwa na Jasnej Górze
Na Jasnej Górze 12 marca odbyła się Ogólnopolska pielgrzymka w intencji powrotu do korzeni chrześcijańskich Europy oraz rychłej beatyfikacji ojców założycieli Unii, sług Bożych Alcide De Gasperiego i Roberta Schumana. „To od nas zależy kształt dzisiejszej Europy a także jej przyszłość” – podkreślał sekretarz Episkopatu Polski, wzywając do odważnego i odpowiedzialnego podejmowania działań budujących wspólnotę narodów opartą na Chrystusie.