Oto wspaniała modlitwa o CUD - odmów i przekonaj się!!!
Panie Jezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje grzechy, żałuję za nie,proszę przebacz mi.
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem cud.
Panie Jezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje grzechy, żałuję za nie,proszę przebacz mi.
Polski cud różańcowy w czasie II wojny światowej
Zobacz fragment filmu o objawieniach fatimskich, który obrazuje, jak mógł wyglądać słynny cud słońca. Niesamowite!
Cuda eucharystyczne są jednymi z najbardziej przemawiających do katolików. Chodzi w nich w końcu o Ciało Chrystusa. Zupełnie niezwykłym wśród wszystkich tego typu cudów jest ten, który wydarzył się w kościele parafialnym św. Marcina z Tours w Tixtli.
Montecristi to spore miasto w Ekwadorze, stolica jednego regionów na północnym zachodzie tego państwa. Doszło tam w ubiegłym roku do silnych wstrząsów sejsmicznych.
Jest taki czas w roku, w którym Niebo wydaje się być szczególnie otwarte dla czcicieli św Józefa. W ogłoszonym przez Ojca Świętego roku św Józefa ten marzec będzie szczególnie „mocny”. Zapraszamy zatem do nabożeństwa o wyproszenie Łask, według Bł. Bartolo Longo.
O cudach św. Ojca Pio powstała już niejedna książka. Historia i świadectwo kilkuletniego chłopca z Włoch są jednak wśród nich wyjątkowe. To właśnie ten cud doprowadził do kanonizacji zakonnika.
W listopadzie ubiegłego roku Polska po raz kolejny zajęła trzecie miejsce w Unii Europejskiej jeśli chodzi o wzrost produkcji przemysłowej – zauważa niemiecki dziennik ekonomiczny „Handelsblatt”.
Teresa Neumann była głęboko wierzącą osobą. W 1919 r. podczas wypadku złamała kręgosłup, a wkrótce potem straciła wzrok. Przykuta do łóżka, modliła się o uzdrowienie do Teresy z Lisieux. I uzdrowienie nadeszło.
- Joseph Fadelle jako Mohammed al-Musawi i muzułmanin „był dumą swego ojca i ozdobą rodu, który szczycił się wywodzeniem się w linii ciągłej od Alego – zięcia Mahometa" - czytamy na portalu aleteia.org.
Cuda eucharystyczne są jednymi z najbardziej przemawiających do katolików. Chodzi w nich w końcu o Ciało Chrystusa. Zupełnie niezwykłym wśród wszystkich tego typu cudów jest ten, który wydarzył się w kościele parafialnym św. Marcina z Tours w Tixtli.
Niezwykłe doniesienia z Hiszpanii. 20 stycznia tego roku doszło do silnej eksplozji gazu w jednym z madryckich budynków, wskutek którego zniszczone zostały cztery piętra budowli. Ocalała jednak konsekrowana Hostia.
- Gdy po wyzdrowieniu poszłam do neurologa, który od lat co miesiąc składał mi wizyty domowe, poprosił mnie o dowód osobisty. Potem zapytał, czy mam siostrę bliźniaczkę. Nie chciał wierzyć, że to ja... Gdy mu o wszystkim opowiedziałam, stwierdził, że w cuda może wierzyć, ale cudami leczyć nie może - wpomina uzdrowiona na Jasnej Górze pani Joanny.