Tag
Tag: cud
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem cud.
Przypominamy: To potężna modlitwa o CUD przemiany życia
Panie Jezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje grzechy, żałuję za nie,proszę przebacz mi.
Ta ciąża miała ją zabić. Odmówiła aborcji i wtedy zdarzył się CUD!
Courtney Mitchell, gdy była w 20 tygodniu ciąży, usłyszała podczas zwyczajnego badania USG, że jej synek ma mniej 1 procent szans na przeżycie. Lekarz powiedział jej, że dziecko najpewniej umrze w następnych dniach. Nawet jeśli przeżyje do czasu porodu, z powodu triploidii umrze najpewniej chwilę później. Kobieta dowiedziała się także, że choruje na raka i najlepszym rozwiązaniem jest aborcja. Nie zgodziła się na nią, zaryzykowała życie. Wtedy wydarzył się cud.
Cud! Ci księża przeżyli wybuch bomby atomowej w Hiroszimie, choć powinni wyparować
Sierpień 1945 r. zapisał się w dziejach świata jako dzień zrzucenia przez Amerykanów bomby atomowej na Hiroszimę. Nie mam jednak zamiaru przypominać ofiar, które szacuje się na kilkadziesiąt tysięcy, nie licząc wielu tysięcy osób, które umarły w kolejnych latach w wyniku choroby popromiennej. Chcę wspomnieć ośmiu jezuitów, którzy przeżyli wybuch bomby atomowej, pomimo przebywania w okolicy epicentrum wybuchu.
Cud! Bóg ocalił jej życie... dzięki nożyczkom
Brytyjka Kate Douse urodziła przedwcześnie bliźnięta: dwie dziewczynki. Dzieci miały zaledwie 23 tygodni, gdy przyszły na świat. To okres, w którym aborcjoniści chcieliby mordować nienarodzonych, bo to przecież jakoby jeszcze nie ludzie…
Cudowny znak: Z ciała św. Charbela wypływają ciecze, które uzdrawiają
Uzdrowienie duszy i ciała. Na prawdę wiarygodne znaki Bożej obecności i działania są niekiedy skutkiem namaszczenia płynami wydobywającymi się ze świętych ciał. I dzieje się to nie gdzieś kiedyś w odległej przeszłości, ale na naszych oczach w czasach nam współczesnych. (por. http://www.charbel.com.pl/ )
Niesamowita historia cudownej ikony z Tuluzy!
Historia Ikony z Tuluzy rozpoczęła się w 1983 r., gdy Paul de Soos ustawił w swoim mieszkaniu reprodukcję znanej ikony Matki Boskiej Bramy Niebios, która po grecku nosi nazwę Portaissa, czyli Odźwierna - Ta, która stoi u bram Nieba.
CUD! Święty Charbel zoperował jej nowotwór!
Może i Ciebie to spotka ! W Libanie miał miejsce cud. Kobieta posiadająca zmiany nowotworowe tętnic została zoperowana przez zmarłego dawno mnicha, wielkiego cudotwórcę kościoła maronickiego!
Dręczy cię depresja, lęk, rozpacz? Odmów tę modlitwę i zacznij nowe życie!
Odczuwasz lęk, depresję, rozpacz aż do samobójstwa! Jeśli cię coś dręczy,męczy, jesteś niespokojny lub wyczuwasz czyjąś obecność.Odmów tę modlitwę i zacznij nowe życie dzięki Łasce !!!
Dlaczego Hostie krwawią?
Informacje o krwawiącej Hostii w Sokółce nadal budzą emocje wśród zwolenników i przeciwników cudu. A przecież w historii Kościoła miało miejsce kilkaset podobnych nadzwyczajnych zjawisk.
CUDOWNA modlitwa, która odmawiana z wiarą potrafi nawet przywrócić wzrok!
Modlitwę ułożył ks. Peter Rookey, który modlił się tą modlitwą i został ... uzdrowiony ze ślepoty. Pomódl się i Ty, i poproś o uzdrowienie Pana Jezusa.
W Fatimie doszło do cudu eucharystycznego
Jesienią 1916 r. trójka pastuszków z Fatimy - Franciszek, Hiacynta i Łucja - miała widzenie Anioła, który przygotowywał ich na objawienia Matki Bożej.