Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

fot. Wikipedia

Zabrali dzieci katolikom i oddali gejom

Słowacka para została pozbawiona swoich dzieci, bo władze uznały, że są one niewłaściwie wychowywane. Przekazano je do adopcji parze homoseksualnej. Rodzice zaprotestowali i zanieśli sprawę do sądu, oskarżając radę hrabstwa Kent o „społeczną inżynierię”. Sąd jednak odrzucił ich sprzeciw i dzieci, w wieku 2 i 4 lat, pozostaną pod opieką homoseksualistów.

W domach osób LGBT częściej panuje patologia

W domach osób LGBT częściej panuje patologia

Takie są wyniki badania przeprowadzonego przez instytucję charytatywną „Złamana tęcza”. Według tej instytucji w domach osób LGBT przemoc jest coraz bardziej powszechna. O tym problemie mówi się jednak rzadko. Tymczasem osoby te, jak podają gejowskie portale z Wielkiej Brytanii, są dwukrotnie bardziej narażone na przemoc w domu niż heteroseksualiści.

fot. sxc.hu

Homoseksualny atak na Warszawę!

Marsz homoseksualnej indoktrynacji, który odbędzie się 14 czerwca w Warszawie, powinien być zabroniony. Z jednego prostego powodu: podczas tej defilady większość uczestników ubrana jest bardzo prowokacyjnie, zachowuje się obscenicznie i tym samym powoduje publiczne zgorszenie. Wielu warszawiaków nieświadomych odbywającej się homoseksualnej defilady, może zostać potraktowana w taki sposób, jakiego sobie nie życzą. Najgorsze, że może to spotkać niewinne osoby jakimi są dzieci. Ja jako ojciec nie akceptuję tego, by przed moimi oczami jak i przed wzrokiem mojego dziecka pojawiła się para dwóch mężczyzn, półnagich, obściskujących się i migdalących. Jak równość to równość, proszę o szacunek dla mnie i mojej rodziny.

fot. Jarosław Wróblewski

Homoseksualizm to przypadek chorobowy!

Ani rozpustnicy, ani cudzołożnicy, ani rozwiąźli, ani mężczyźni współżyjący ze sobą nie odziedziczą królestwa Bożego” (1 Kor 6, 9-10). Te słowa św. Pawła, obok wielu innych cytatów z Biblii, przytoczyli prawosławni biskupi Cypru w oświadczeniu wydanym w związku z planowaną na 31 maja pierwszą w historii wyspy paradą gejów.„Kościół i nauka traktują homoseksualizm jako przypadek chorobowy, a nie jako normalny sposób życia człowieka” – podkreślono w dokumencie. W związku z tym należy proponować terapię, a nie akceptację społeczną. Tragiczne konsekwencje homoseksualizmu – kontynuują prawosławni biskupi – to w wymiarze globalnym upadek moralności, wzrost pedofilii, bardzo liczne zachorowania na AIDS, wzrost liczby rozwodów, kryzys rodziny i przeciwne naturze adoptowanie dzieci przez homoseksualistów. Potępiając organizację gejowskich parad, cypryjska Cerkiew odnosi się do homoseksualistów z miłosierdziem i zrozumieniem, ponieważ są oni „błądzącymi dziećmi Bożymi”. Prawosławni zwierzchnicy z

Michał Witkowski, fot. Youtube

Znany gejowski pisarz chce programu w TVN

Michał Witkowski przyznaje, że trwają obecnie rozmowy na temat jego współpracy z telewizją TVN. Znany i poczytny pisarz chciałby być gospodarzem programu „Fashion Pathology”, a więc „Patologia mody”. Mają pojawiać się w nim relacje z najważniejszych imprez modowych, widziane oczami wykreowanej przez niego postaci, „Miss Gizzi”. Nagrano już pilotażowy odcinek podczas Fashion Week w Łodzi.

Wilga H. czyli genderowa rozpusta w akcji

Wilga H. czyli genderowa rozpusta w akcji

Mariusz Dzierżawski odniósł się do przypadku Wilgi H. na łamach strony stoppedofilii.pl. Nauczycielka polskiego miała, jak podaje portal Legio24.pl, zapraszać małoletnich na imprezy, gdzie piła z nimi alkohol i paliła marihuanę. Jedną z uczennic miała też gwałcić.

fot. Flickr

Seksedukacja deprawuje duszę dziecka

Gabriele Kuby odniosła się w rozmowie z „Gościem Niedzielnym” do ostatnich protestów, jakie wybuchły w Niemczech przeciwko seksedukacji. Chodzi tu o nowy plan edukacyjny stworzony przez czerwono-zieloną koalicję z Badenii-Wirtembergii. Został on opracowany wespół ze środowiskami LGBTTiQ. Osoby z tych grup mają przychodzić do szkół i opowiadać uczniom, dlaczego ich „styl” życia daje im satysfakcję.

fot. Wikimedia Commons

Leszek Miller za tym, by homoseksualiści adoptowali sobie dzieci

Postkomunistyczny przywódca SLD w programie Radia ZET stwierdził, że jego partia jak i on sam są za legalizacją związków homoseksualnych. Szef SLD uważa, że w Polsce powinny zostać zalegalizowane nie tylko związki partnerskie i homoseksualne, ale dopuszczalna powinna być także adopcja dzieci przez pary jednopłciowe. "Nie mam nic przeciwko temu. Natomiast wiem, że część naszych wyborców nie akceptuje tego pomysłu" - twierdzi Miller.