Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

Fot. Wikimedia Commons

Altruistyczny Obama finansuje homopropagandę poza USA, pomimo cięć budżetowych!

Na początku kwietnia, Waszyngton ogłosił, że United States Agency for International Development (USAID – tłum. Amerykańska Agencja na rzecz Międzynarodowego Rozwoju) wraz ze szwedzką organizacją również odpowiedzialną za międzynarodowy rozwój (Sida), a także Astrea Lesbian Foundation for Justice i Gay & Lesbian Victory Institute, wraz Instytutem Williamsa i Olivia Companies, utworzyły LGBT Global Development Partnership – czyli w skrócie partnerstwo na rzecz rozprzestrzeniania się „homozarazy” po całym świecie.

fot. M. Janowski_Wikipedia

Wałęsa komentuje... miłość homoseksualną z Michnikiem

„Jak wyszedłem z więzienia [po stanie wojennym], to pojechałem do Wałęsy. Spotkaliśmy się u Basi w domu, w Sopocie. Wałęsa przyjechał tam, wycałowaliśmy się (byłem przecież jego głównym wrogiem) i powiedziałem: "Lechu, uważam za największy błąd polityczny mojego życia, że nie poznałem się na tobie". A Lechu odpowiedział: "Nie ma o czym mówić". I od tego czasu jest miłość homoseksualna” - miał powiedzieć Michnik w wywiadzie udzielonym Cohn-Benditowi.

Fot. Wikimedia Commons

Kardynał Dolan: nie można redukować obrony małżeństwa do ataku przeciw homoseksualistom

Kard. Timothy Dolan, arcybiskup Nowego Jorku oraz przewodniczący amerykańskiego episkopatu wypowiedział się przeciw rozszerzeniu małżeństwa na osoby tej samej płci. Na pytanie dziennikarza, jakby postąpił, gdyby przyszła do niego homoseksualna para i powiedziała, że kochają Boga, Kościół oraz siebie nawzajem i chcieliby założyć rodzinę, odpowiedział dwojako: - Po pierwsze, powiedziałbym: „Też was kocham. Zostaliście stworzeni na obraz Boży. Chcemy, abyście byli szczęśliwi. I macie prawo do szczęścia” – zaczął kard. Dolan. – Ale wiemy również, że Bóg wskazał nam drogę do szczęścia – skończył. To oznacza, że miejsce miłości płciowej jest w małżeństwie mężczyzny i kobiety, gdzie dzieci powstają w naturalny sposób, wyjaśnił hierarcha.

Fot. za YouTube

Ksiądz Oko w Gliwicach już w najbliższą środę. Zapraszamy na niesamowity wykład pt. "Nowe zagrożenia dla cywilizacji chrześcijańskiej - rewolucja gender" . Wszyscy Ślązacy muszą tam być!

Znikoma mniejszość chce zdominować większość, geje terroryzują całe społeczeństwa - mówił 13 kwietnia w Warszawie ks. dr hab. Dariusz Oko. Jest on jednym ze współautorów książki pt. "Bóg kocha homoseksualistów", prezentowanej podczas XIX Targów Wydawców Katolickich. Książka ukazała się nakładem wydawnictwa AGAPE.

fot. Radek Oliwa/Wikipedia

Grodzka oburzona na RPD... za wykład ks. Oko!

„Od strony medycznej homoseksualizm jest katastrofą. 60 proc. chorych na AIDS to geje. Mają też oni olbrzymi udział w pedofilii. Ich życie wymaga terapii” - powiedział ks. prof. Dariusz Oko podczas XIX Targów Wydawców Katolickich w Warszawie, które patronatem honorowym objął Rzecznik Praw Dziecka Marek Michalak.

fot. Wikipedia

Kościół

Ks. Isakowicz-Zaleski: Nie zamiatać pod dywan w sprawie pedofilów!

Po napisaniu książki "Chodzi mi tylko o prawdę" dostałem wiele listów w sprawie pedofilii i efebofilii wśród duchownych, także innych wyznań. Wszystkie sprawy miały wspólne dwie cechy. Po pierwsze, miały charakter homoseksualny, bo dotyczyły molestowania chłopców. Po drugie, władze kościelne, także nie rzymskokatolickie, starały się albo zbagatelizować problem, albo go "zamieść pod dywan". Kopie kilku listów przekazałem jednemu ze znanych hierarchów, ale on też nie podjął żadnych działań, choć część spraw dotyczyła księży z jego diecezji.

Kaszubska rodzina (fot. Wikipedia)

Kaszubi przeciw legalizacji związków homoseksualnych. Piszą list do Tuska

Oddział Zrzeszenia Kaszubsko Pomorskiego Rumia podkreśla, że mamy obecnie do czynienia z bezprecedensowym atakiem na małżeństwo i rodzinę, które dla Kaszubów stanowi wartość podstawową. Sygnatariusze listu otwartego do premiera uważają, że to właśnie silna i trwała rodzina umożliwiła trwanie i rozwój kaszubskiej wspólnoty przez setki lat. Kaszubi z Rumii zapewniają, że dla ochrony rodziny podejmują wszelkie wysiłki, mając w pamięci przyszłe pokolenia.

Jeden z symboli pro life (fot. Wikipedia)

Absurdy homopropagandy: mandat za prorodzinną bluzę

W Poniedziałek Wielkanocny Franck Talleu wraz z żoną i szóstką dzieci wybrał się na piknik w paryskich Ogrodach Luksemburskich. Został jednak zatrzymany przez funkcjonariuszy i przewieziony na komendę. Powodem incydentu była... bluza, jaką miał na sobie Francuz. Przedstawiała ona bowiem symbol wykorzystywany przez prorodzinne manifestacje przeciwko legalizacji związków homoseksualnych.

Przyjaźń (Fot. octaviolopez/Wikipedia)

Rodzina

Nie zostawiajmy przyjaźni w łapach homoideologów

„Zośka” i „Rudy” - to tylko początek serii, w jaką może przerodzić się nowa pasja części badaczy gender, którzy z każdego obrazu męskiej przyjaźni wyczytać potrafią informacje o homorelacji, jaka ma łączyć przyjaciół. Już teraz otwarcie pisze się o rzekomym związku łączącym Dawida z Jonatanem (i fakt, że Dawid wyraźnie zainteresowany był kobietami i to w stopniu ponadprzeciętnym, w niczym nie przeszkadza gejowskich działaczom), a nawet o tym, że Marta i Maria wcale nie były siostrami a „siostrami” (to znaczy, że łączył je związek lesbijski). Brak dowodów? I co z tego, ważne, że można na tym zrobić karierę. Nikt nie wpadł jeszcze na pomysł, by podobnie zrekonstruować przyjaźń Tolkiena z Lewisem, ale to zapewne tylko kwestia czasu, i niebawem będziemy „podziwiać” takie właśnie „odkrycia”.

Snoop Dogg (Fot. Thecomeupshow/Wikimedia Commons)

Muzyka rap nie dla homoseksualistów!

Frank Ocean w lipcu 2012 roku publicznie przyznał się że jest gejem. Snoop Lion w rozmowie z "Guardianem" oznajmił: - Ten przypadek nie oznacza, że rap zaczyna akceptować homoseksualizm. I dodał: - Frank Ocean jest piosenkarzem, nie raperem. Bycie gejem jest akceptowane w środowisku popowym, ale nie w rapowym. Nie wiem, czy kiedykolwiek będzie. To środowisko jest zbyt zmaskulinizowane.

Kazimierz Kutz (fot. Tobiasz "Anorak" Koprowski/Wikimedia Commons)

Kutz: Wałęsa swoimi wypowiedziami o homoseksualistach zrobił antyreklamę filmowi Andrzeja Wajdy

- Lech Wałęsa jest czymś poza konkurencją. Wszystko mu wolno (...) To jest taki człowiek, on ma takie zasługi i jest taką osobowością niezwykłą, że mu się tak palnęło. Podejrzewam - jest to człowiek już wiekowy, przecież nie jest wykształcony specjalnie - że on pewnych rzeczy już nie jest w stanie ogarnąć. I trzeba też zrozumieć, że on niesłychanie cierpi nad tym, że nie ma wpływu na rzeczywistość - tłumaczył Kutz.

Para lesbijek z dziećmi. Fot. Wikipedia

Homo-rodzice molestowali „syna”. Opieka społeczna nie reagowała

- Opieka społeczna w Wielkiej Brytanii ignoruje problemy, jakie napotykają dzieci wychowywane przez pary homoseksualne. Gdyby mój ojciec był heteroseksualistą brytyjskie służby od razu zareagowałyby na nadużycia seksualne, których dopuszczali się względem mnie moi opiekunowie – twierdzi 23-letni Andy Cannon, który zdecydował się opowiedzieć o swym losie.W wieku 9-lat został adoptowany przez homoseksualną parę. Rok później okazało się, że jego opiekunowie są pedofilami. Choć wielokrotnie informował opiekę społeczną o nadużyciach, ta nie dawała mu wiary, by nie psuć reputacji „homoseksualnych rodziców”. Molestowali go przez 8 lat.