Tag

Tag: homoseksualizm

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualizm.

fot. CE Photo Uwe Aranas via Wikipedia

Ideologia gender

Jan Bodakowski: Homoseksualizm jest szkodliwy dla zdrowia!!!

Gdy Polska była pod komunistyczną okupacja oficjalna ideologią narzucaną przez władze i głoszoną we wszystkich szkołach był marksizm. Działo się tak pomimo że komunistyczny model gospodarczy był nieefektywny, powodował masowe ubóstwo i zapaść cywilizacyjną krajów zniewolonych przez komunistów. Komunistyczna cenzura dbała o to by mówienie prawdy o wyższości gospodarki wolnorynkowej nad gospodarką komunistyczną było zakazane i karane.

fot. Adrian Grycuk, lic. CC BY-SA 3.0 via Wikipedia, zdj. edytowane

Ideologia gender

MEN wydaje oświadczenie ws. akcji homopropagandy w szkołach

Ministerstwo Edukacji Narodowej przypomina, że rodzice muszą się zgodzić na obecność stowarzyszeń i organizacji w szkole. To treść komunikatu wydanego przy okazji akcji ,,Tęczowy Piątek'', w ramach której dyrektorzy 218 szkół w Polsce wpuszczają w swoje mury propagandzistów homoseksualnej ideologii gender, aby deprawować dzieci.

Diabeł z ,,Tęczowego Piątku'' wyciąga ręce po wasze dzieci! Oto, co trzeba zrobić

Zagrożenia

Diabeł z ,,Tęczowego Piątku'' wyciąga ręce po wasze dzieci! Oto, co trzeba zrobić

W dniu 26 października w ponad dwustu szkołach w całej Polsce ma zostać zorganizowany tzw. „Tęczowy Piątek”, prowadzony przez Kampanię Przeciw Homofobii (KPH) – organizacje propagującą obyczaje grup LGBTQ. Akcja wiązać się może z naruszeniem prawa oświatowego oraz gwarantowanego konstytucyjnie prawa rodziców do zapewnienia dziecku wychowania zgodnego z ich przekonaniami, a przede wszystkim z narażeniem uczniów na szkodliwe dla nich treści.

'Grzech tak obrzydliwy dla Mnie...'- oto, co Bóg powiedział św. Katarzynie o homoseksualizmie!

Wiara

'Grzech tak obrzydliwy dla Mnie...'- oto, co Bóg powiedział św. Katarzynie o homoseksualizmie!

Grzech ten jest tak obrzydliwy dla Mnie, który jestem najwyższą i wieczną czystością, że przez ten jeden grzech zniszczyłem pięć miast z wyroku mej boskiej sprawiedliwości (por. Mdr 10,6; Rdz 19,24-25; Iz 13,19; Rz 9,29), która nie mogła go ścierpieć. Tak wstrętny był Mi ten grzech. I nie tylko Mnie, lecz i samym diabłom (których ci nieszczęśni obrali sobie za swych panów). Nie aby czuli odrazę do złego: nie lubią oni dobra, lecz z powodu swej natury, która była naturą anielską, odpycha ich widok tego potwornego grzechu, popełnianego obecnie. Wprawdzie rzucają oni zatrutą strzałę pożądliwości, lecz, gdy dochodzi do samego grzechu, uciekają z powodu, który ci podałem

zdj. screen Youtube

Odlot

Działacz Razem o Maleńczuku: Homofobiczny buc!

Maciej Maleńczuk z upodobaniem opluwa zarówno rząd Prawa i Sprawiedliwości, jak i ogólnie prawicę. Tym razem podpadł jednak... lewicy. Przynajmniej tej spod znaku Razem. Chodzi o wywiad, w którym muzyk stwierdził, że "Parady Równości" są rodzajem "narzucania się".

Ks. Paweł Bortkiewicz TChr dla Frondy: Homoideologia wdziera się do Kościoła

Kościół

Ks. Paweł Bortkiewicz TChr dla Frondy: Homoideologia wdziera się do Kościoła

W Kościele katolickim w Niemczech umysły i serca katolików rozgrzewa obecnie sprawa ks. prof. Ansgara Wucherpfenniga SJ, jezuity, który przez dwie kadencje piastował funkcję rektora Wyższej Szkoły Filozoficzno-Teologicznej Sankt Gallen. W tym roku watykańska Kongregacja ds. Edukacji Katolickiej nie wydała „Nihil obstat”, w ten sposób uniemożliwiając ks. Wucherpfennigowi objęcie urzędu na trzecią kadencję.

Zdj. Pixabay, domena publiczna, CC0

Kościół

Watykan ukarał jezuitę szerzącego homoherezje

Jezuita o. Ansgar Wucherpfennig, który otwarcie popierał homozwiązki został ukarany przez Stolicę Apostolską. Duchowny stracił stanowisko rektora Wyższej Szkoły Teologiczno-Filozoficznej w Sankt Georgen. Watykan oczekuje, że kontrowersyjny zakonnik odwoła swoje sprzeczne z naukami Kościoła wypowiedzi na temat związków homoseksualnych.

Bandycki napad we Wrocławiu za prawdę o pedofilii

Polska

Bandycki napad we Wrocławiu za prawdę o pedofilii

W dniu 05.10 we Wrocławiu, w pobliżu placu Dominikańskiego, został napadnięty stojący w korku samochód fundacji Pro-Prawo do Życia, który ciągnął przyczepę z banerem o treści: „Stop pedofilii. Pedofila występuje do 20 razy częściej wśród homoseksualistów”.