Modlitwa o UWOLNIENIE od nałogów: papierosów, alkoholu, narkotyków, seksu
Jeżeli doświadczyłeś/aś uzależnienia od papierosów, narkotyków, alkoholu, dopalaczy czy leków wzbudź w swoim wnętrzu szczerą intencję uzdrowienia:
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem modlitwa.
Jeżeli doświadczyłeś/aś uzależnienia od papierosów, narkotyków, alkoholu, dopalaczy czy leków wzbudź w swoim wnętrzu szczerą intencję uzdrowienia:
Modlitwa jest niezwykłą czynnością, jaką człowiek może wykonywać. Jezus wielokrotnie przypomina człowiekowi o mocy modlitwy, przytacza wiele przypowieści i zachęca: Proście, a otrzymacie. O cokolwiek byście prosili Ojca, ja to spełnię. (por. Mt 7, 7)
Już dziś o godzinie 18:00 Polska reprezentacja w piłce nożnej rozpocznie mecz z reprezentacją Litwy. To ostatni sprawdzian kadry Adama Nawałki przed wyjazdem na Mistrzostwa Świata, które już w najbliższy czwartek rozpoczynają się w Rosji.
Abp Stanisław Szymecki – ordynariusz kielecki w latach 1981-1993, a obecnie arcybiskup senior archidiecezji białostockiej – od 10 czerwca przebywa w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Białymstoku.
Wewnętrzne napięcie
Są takie osoby, co do których trudno mieć przekonanie, że po śmierci trafiły do Nieba. Ale czy to znaczy, że nie ma sensu modlić się za ich dusze? Czy jest sens modlić się za Hitlera, albo Judasza? Odpowiada ks. Piotr Pawlukiewicz.
Kilka lat temu Jakub Błaszczykowski i Robert Lewandowski, czołowi piłkarze polskiej kadry jasno podkreślali: Nie wstydzę się Jezusa. Teraz przyszedł czas na jednego z najlepszych polskich napastników, grającego w Napoli Arkadiusza Milika, który również nie ma problemu z rozmawianiem o wierze.
Niezwykła skuteczność modlitwy: Jezu, Ty się tym zajmij
1. O mój Jezu, Ty powiedziałeś: "Zaprawdę powiadam wam: proście, a otrzymacie, szukajcie, a znajdziecie, pukajcie, a będzie wam otworzone", wysłuchaj mnie, gdyż pukam, szukam i proszę o łaskę...
Oto modlitwa na najtrudniejsze przypadki. Nowenna do Matki Bożej rozwiązującej węzły - ks. Piotr Glas
Uzdrowienie. Na kartach Pisma Świętego, a szczególnie w Ewangelii mamy liczne przykłady przywracania zdrowia ciała i duszy, nawet wskrzeszania do życia. Są one zawsze owocem głębokiej wiary w uzdrawiającą moc Boga.
Panie Jezu, staję przed Tobą taki jaki jestem.
Dziękujmy Trójcy Świętej i błagajmy o prawdziwą suwerenność dla Ojczyzny Polski wynagradzając za bluźnierstwa: