Tag

Tag: geje

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem geje.

screenshot Youtube / Fot. CEphoto Uwe Aranas via Wikipedia, CC 3.0

Stuhr: LGBT? Zmolestować katolickie dzieci i przerobić je na macę

„Straszy się ich rzeczami, które nie mają miejsca. Karmi się ich wyobraźnię parami homoseksualistów, które nie marzą o niczym innym, jak tylko o tym, by zmolestować polskie, katolickie dzieci i przerobić je na macę” - stwierdził Maciej Stuhr w rozmowie z serwisem „Plejada” twierdząc, że to, co obecnie dzieje się w Polsce wokół środowisk LGBT jest wywołane sztucznie, a celem jest znalezienie wroga, rozbudzenie ludzkich emocji i zakłamanie rzeczywistości.

screenshot Youtube

Skandal

Co za jad!!! Hartman uderza w abp. Jędraszewskiego i kpi z katolików

Na portalu lewicowego tygodnika „Polityka”, w tekście „Jędraszewski i #czarnazaraza” były żydowski mason i czołowy ateista w naszym kraju Jan Hartman zaatakował abp. Jędraszewskiego, oskarżając go o rasizm, chronienie pedofilów, zrównując z nazistami, i przypisując mu przynależność do najbardziej zbrodniczej organizacji w dziejach świata.

7-latek stwierdził, że jest ,,gejem''. Rodzice zachwyceni

Odlot

7-latek stwierdził, że jest ,,gejem''. Rodzice zachwyceni

Ze strony głównej lewicowego portalu „Na temat” można zostać przekierowanym na stronę portalu dla rodziców „Mama: du” do artykułu „"Mój 7-letni syn wyznał, że jest gejem". Reakcja tej mamy to lekcja dla każdego rodzica” autorstwa Ewy Bukowiecka-Janik, który wyjaśnia rodzicom, jak mają się zachować, gdy ich 7-letni syn zadeklaruje, że jest pedałem.

Fot. Pixabay, CC 0

Niemcy

Niemcy: Minister zakaże leczenia homoseksualizmu?!

Wielu katolików w Niemczech niespecjalnie rozumie nauczanie Kościoła, o tym zdążyliśmy się przekonać już wielokrotnie. Trudno nie być jednak zaszokowanym faktem, że niemiecki minister zdrowia Jens Spahn uważa się za katolika, a jednocześnie sam żyje w tzw. związku jednopłciowym, teraz natomiast chce... zakazać leczenia homoseksualizmu.

fot. D Sharon Pruitt, lic. CC BY-SA 2.0 via Wikipedia, edit.; fot. sxc.hu, edit.

Homoseksualizm a pedofilia – badania dr Paula Camerona

Ruch na rzecz praw homoseksualistów postuluje legalizację stosunków seksualnych z nieletnimi, podczas gdy czy to w zgłoszonych przez społeczeństwo przypadkach molestowania, wyrokach na pedofili, czy w stosunkach seksualnych między nauczycielami a uczniami istnieje silne, nieproporcjonalne powiązanie między molestowaniem seksualnym dzieci a homoseksualizmem.

Fot. Pixabay, CC 0, edytowane

Nie spotkałem szczęśliwego homoseksualisty

Moja matka, która jest bardzo wierzącą osobą, usłyszała, że jest pewien zakonnik, który zna się dobrze na problemach homoseksualizmu. Długo mi o tym opowiadała i w końcu wymogła na mnie, bym spotkał się z tym augustianinem. Do spotkania doszło w Wurzburgu. Okazało się, że zakonnik też jest homoseksualistą. Powiedział mi, że życie jako homoseksualista jest zgodne z wiarą. Według niego, powinienem znaleźć sobie mężczyznę i spędzić z nim życie. Z matką radził mi zerwać kontakty. Po tym spotkaniu wszedłem na całego w środowisko homoseksualistów.