Tag

Tag: Ewa Kopacz

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem Ewa Kopacz.

(fot. screen)

Polityka

Paradny spot Ewy Kopacz:,,Będę bronić interesów Polski''

– 26 maja to dzień Wielkiego Wyboru. Staje na czele listy Koalicji Europejskiej, która chce lepszej europejskiej przyszłości Polski oraz prężnie rozwijającej się Wielkopolski. Chcę wykorzystać swoje doświadczenie premiera, marszałka Sejmu i ministra zdrowia by reprezentować Polskę i bronić jej interesów. Będę walczyła by Polska odzyskała swoje miejsce wśród europejskich liderów. Proszę o wasze głosy, do zobaczenia 26 maja – mówi Ewa Kopacz w spocie wyborczym

(fot. youtube)

Polska

Dziennikarz TVN gasi Ewę Kopacz. Chodzi o program wyborczy

– Mam teraz taki drobny problem, bo chciałem do kamery pokazać wasz program, ale go zgubiłem gdzieś po drodze. A wie pani dlaczego zgubiłem? Bo to była taka jedna, jedyna kartka. Czyli wasz program wyborczy mieści się na jednej stronie, nie nazywa się programem, nazywa się deklaracją programową – mówił dziennikarz Piotr Marciniak w „Faktach po faktach” TVN24, zwracając się do Ewy Kopacz.

(fot. youtube)

Polska

Kopacz o strajku ZNP. TOTALNE zacietrzewienie

Totalna opozycja próbuje wykorzystać strajki nauczycieli. I tak słyszymy o wsparciu Funduszu strajkujących przez Lecha Wałęsę, widzimy filmiki Wandy Nowickiej, a w mediach pojawiają się członkowie partii, która rządziła 8 lat. Wszystko, by zaatakować Prawo i Sprawiedliwość.

,,Dyrdymały'' Ewy Kopacz

Polityka

,,Dyrdymały'' Ewy Kopacz

Ewa Kopacz ubiega się o miejsce w Parlamencie Europejskim. W rozmowie z Radiem Zet była premier została zapytana na jakim poziomie jest jej angielski. Jej odpowiedź przejdzie do historii razem z opowieścią o rzucaniu kamieniami w dinozaury, czy o "przekopywaniu ziemi na metr w głąb"

Straszne przemówienie. Platforma w lewackich butach antychrysta

Ideologia gender

Straszne przemówienie. Platforma w lewackich butach antychrysta

Na sobotniej konwencji Koalicji Obywatelskiej jej przedstawiciele, tak z Platformy jak i z innych lewackich ugrupowań (Kopacz, Nowacka, Schetyna), mówili o wprowadzaniu w Polsce ideologii gender, praw aborcyjnych i innych wynaturzeń. Pod płaszczykiem walki o równość formacja Grzegorza Schetyny chciałaby nam zafundować całkowitą degrengoladę i ramię w ramię z lewicowymi totalitarystami z zachodnich państw wprowadzać w Polsce neomarksistowski zamordyzm. Dziękujemy, komuna już była.