Pierwsze żniwa cywilizacji śmierci! Dwoje dzieci w Belgii poddanych eutanazji
9 i 11 lat- w takim wieku były najmłodsze z osób poddanych w Belgii eutanazji od początku 2016 r. Cywilizacja śmierci zaczyna zbierać swoje żniwa!
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem choroba.
9 i 11 lat- w takim wieku były najmłodsze z osób poddanych w Belgii eutanazji od początku 2016 r. Cywilizacja śmierci zaczyna zbierać swoje żniwa!
Biskup senior diecezji łowickiej, ks. Józef Zawitkowski przedwczoraj, w stanie krytycznym, trafił do kliniki w Międzylesiu. W rozmowie z Radiem Maryja poinformował o tym proboszcz parafii MB Królowej Polski z Iłowa, ks. Krzysztof Borucki.
Znany aktor Piotr Fronczewski jest poważnie chory – donosi „Super Express”. Miał trafić do szpitala. Portal twierdzi, że aktor źle poczuł się pod koniec ubiegłego tygodnia, konieczna miała być pomoc specjalistów.
Główny Inspektor Farmaceutyczny, 28 czerwca 2018 r., wstrzymał w obrocie produkty lecznicze zawierające substancję czynną (API) valsartanum. Decyzje wstrzymujące dotyczą wskazanych serii 15 produktów leczniczych pochodzących od wytwórców polskich. Produkty te zostały wytworzone z użyciem substancji czynnej valsartanum zakupionej od chińskiego producenta Zheijang Huahai Pharmaceuticals Co. Ltd.
„Jeśli opuszczasz niedzielną Mszę św., otwierasz się na działanie demonów!”
Do portalu Fronda.pl z prośbą o pomoc napisała jedna z czytelniczek, której syn Adrian bardzo poważnie choruje. Prosi o wsparcie - modlitewne, ale i finansowe, bo leczenie Adriana jest naprawdę drogie. Zachęcamy do pomocy.
Nie tylko badania przesiewowe mogą wskazać Nam proces nowotworowy, który może rozwijać się w Naszym organizmie. Należy śledzić zachowanie ciała i zwracać uwagę, kiedy wydarzy się coś niespodziewanego, nietypowego albo innego niż zwykle.
Kiedy ktoś nieznajomy zajmuje się szerzeniem zgorszenia, to jeszcze człowiek może to przyjąć jak złą pogodę: chciałby, żeby było inaczej, ale nie ma na to wpływu i musi się pogodzić z tym, że jest tak, jak mu się nie podoba. Jak się jednak zachować, kiedy tym gorszycielem jest ktoś bliski?
Były szef MSZ Witold Waszczykowski trafił w poniedziałek do szpitala. Jak podają media, ma mieć problemy z oddychaniem. Znajduje się w szpitalu Ministerstwa Obrony Narodowej przy ulicy Szaserów w Warszawie. Obecnie przechodzi badania.
Marta Robin (1902-1981) jest jedną z największych mistyczek i stygmatyczek XX wieku. W każdy piątek przeżywała dramat męki i śmierci Chrystusa, na jej ciele pojawiały się krwawiące stygmaty ran Zbawiciela. Najbardziej jednak bulwersował opinię publiczną i świat nauki udokumentowany fakt, że przez 50 lat jedynym pokarmem Marty Robin był Jezus w Eucharystii.
Mamo, kiedy będziesz mnie ubierać na łożu śmierci, musisz powtarzać: „Teraz Chiara Luce widzi Jezusa” – mówiła do swojej mamy Chiara Luce Badano, dziś błogosławiona. Umarła, mając 19 lat. Rodzice – Maria Teresa i Ruggero Badano – wspominali swoją córkę w Lublinie.
Moja matka, która jest bardzo wierzącą osobą, usłyszała, że jest pewien zakonnik, który zna się dobrze na problemach homoseksualizmu. Długo mi o tym opowiadała i w końcu wymogła na mnie, bym spotkał się z tym augustianinem. Do spotkania doszło w Wurzburgu. Okazało się, że zakonnik też jest homoseksualistą. Powiedział mi, że życie jako homoseksualista jest zgodne z wiarą. Według niego, powinienem znaleźć sobie mężczyznę i spędzić z nim życie. Z matką radził mi zerwać kontakty. Po tym spotkaniu wszedłem na całego w środowisko homoseksualistów.
"Życzę mu dużo zdrowia. Mam nadzieję, że jego stan szybko się poprawi. Problemy ze zdrowiem to nic dobrego"- powiedział Lech Wałęsa o Jarosławie Kaczyńskim. W pierwszej chwili ma się wrażenie, że politycy po wielu latach pogodzili się lub też Wałęsa postanowił wznieść się ponad podziały polityczne, może kierował się jakąś solidarnością z prezesem PiS, wszak ze stanem zdrowia byłego prezydenta też bywa różnie- wiemy na pewno, że Wałęsa od wielu lat choruje na cukrzycę, również w ostatnim czasie kilkakrotnie był hospitalizowany, co obszernie relacjonował w mediach społecznościowych.
Wczoraj pisaliśmy, że prezes Prawa i Sprawiedliwości, ze względu na zwyrodnienie stawu kolanowego, od kilku dni porusza się o kulach.