Tag

Tag: islam

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem islam.

Lewacy mają dość rasistów, wolą islamistów!

Lewacy mają dość rasistów, wolą islamistów!

W kontekście ostatnich wydarzeń w Belgii zakrawa to na ponury żart, ale jednak jest to fakt. Kilka dni temu w Warszawie odbył się marsz środowisk lewicowych, na którym nawoływano do sprowadzania do naszego kraju imigrantów i wyznawców islamu.

Matka Kurka: Mnie skala głupoty europejskiej nie martwi!

Matka Kurka: Mnie skala głupoty europejskiej nie martwi!

Wszyscy dookoła ironizują i rzucają sarkazmami w stronę europejskiej Europy, która po kolejnych zamachach powinna być jeszcze bardziej europejska. Z braku innych zajęć też ironizowałem, bo co ciekawszego mogę robić, do pedagogiki nie mam głowy, zresztą umysły zaczadzone ideologią tolerancji i tak nie wchłoną jednego rozsądnego zdania. Ile razy można powtarzać banały, że hebanowi fanatycy przyjechali do Europy wyłącznie w jednym celu – podbić ziemię niewiernych i wprowadzić własne porządki. Ba! Po co popełniać takie wtórności, przecież sami najeźdźcy głośno krzyczą: „Allach jest wielki, zginiecie niewierne psy”.

Nasza solidarność, ich radość

Nasza solidarność, ich radość

W ilu meczetach Europy wznoszone będą dziś modły dziękczynne do Allaha? Niejeden islamski kaznodzieja roztoczy przed pobożnymi muzułmanami wizję nagród, które czekają na bojowników walczących w Brukseli z szatanem. Oddali życie za Proroka! To przecież godne naśladowania i godne największej pochwały.

Teluk: Dżihad jest już w Europie!

Teluk: Dżihad jest już w Europie!

Bruksela jakby cały czas we śnie, cały czas wierząca w bajki, że być może będzie jak po staremu, nic się nie stanie… Ale dłużej nie da się już oszukiwać. Radykalni islamiści nie zmienią nagle swojej taktyki i nie zasiądą do stołu negocjacyjnego. Terroryści będą dalej wysadzać się w powietrze i zabijać niewinnych ludzi.

Nowoczesny islam nie istnieje

Nowoczesny islam nie istnieje

Syryjski poeta Adunis Asbar oznajmił, że islamu nie da się unowocześnić, czym naraził się na ostrą krytykę na krótko przed odebraniem Pokojowej Nagrody im. Ericha Marii Remarque’a.