Najsilniejszy naturalny antybiotyk!!! Oto jak go zrobić - zdjęcie
18.09.18, 05:50

Najsilniejszy naturalny antybiotyk!!! Oto jak go zrobić

Dzięki stosowaniu tego silnego naturalnego ,,antybiotyku'' zapobiegniesz infekcji wirusów, grzybów, a także poprawisz krążenie krwi. Za jego pomocą pozbędziesz się między innymi zalegających w twoim organizmie drożdżaków, w tym tych szczególnie często spotykanych z rodziny Candida. Nie bez znaczenia jest także to, że opisywany lek zapewni odpowiednie działanie wątroby, nerek, płuc oraz pozostałych ważnych organów ludzkiego ciała. Jak zostało już wspomniane, naturalny antybiotyk poprawia krążenie krwi. Jednak to nie wszystko, ponieważ dzięki podobnej kuracji można oczyścić krew z różnego typu toksyn.


SKŁADNIKI:

  • Dwie bardzo ostre papryczki chili.
  • Ćwierć szklanki drobno pokrojonego czosnku.
  • Ćwierć szklanki drobno posiekanej cebuli.
  • Ćwierć szklanki startego na tarce imbiru.
  • Dwie i pół szklanki organicznego octu jabłkowego.
  • Dwie stołowe łyżki kurkum.
  • Dwie łyżki startego chrzanu (koniecznie świeżego!).

PRZYGOTOWANIE:

  1. Wpierw należy wymieszać w dużej misce wszystkie składniki oprócz octu.
  2. Już wymieszane składniki wkładamy do słoika.
  3. Dopiero teraz zalewamy je octem jabłkowym. Poziom płynu powinien sięgać aż po zakrętkę.
  4. Przygotowany słoik porządnie zakręcamy. Należy nim porządnie wstrząsnąć, aby ocet tym lepiej zmieszał się z pozostałymi składnikami.
  5. Zanim lek będzie gotowy, przechowujemy go w nienasłonecznionym suchym miejscu.
  6. Aby składniki lepiej się przegryzły, każdego dnia wstrząsaj słoikiem.
  7. Po dwóch tygodniach leżakowania lek jest gotowy. Możesz odsączyć uwarzony napój od składników, które nie będą już potrzebne.
  8. Odsączone składniki mogą posłużyć za przyprawy do gotowania.
  9. Najsilniejszy naturalny antybiotyk domowej produkcji jest gotowy do stosowania. Nie ma potrzeb, aby przechowywać go w lodówce.
ZASTOSOWANIE:
  1. Uwaga! Jego smak jest bardzo silny i ostry.
  2. Po przyjęciu dawki należy zjeść kawałek cytryny, pomarańczy lub innego cytrusa. Zmniejszy to pieczenie w ustach.
  3. Lekiem należy wypukać usta i połknąć.
  4. Pod żadnym pozorem napoju nie można mieszać z wodą. W taki sposób straci on swoje właściwości.
  5. Jeżeli chcesz tylko zwiększyć swoją odporność, to spożywaj jedną łyżeczkę leku dziennie.
  6. Dawkowanie można stopniowo zwiększać, aż do porcji równej jednego kieliszka dziennie.
  7. Jeżeli dotknęła cię jakaś choroba, lekarstwo należy spożywać pięć-sześć razy dzienni po jednej łyżeczce.