Tag

Tag: warszawa

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem warszawa.

Fot. Paul David Doherty via Wikipedia, CC 3.0 / screenshot Youtube - Telewizja Republika

,,Będzie gorzej''. Tomasz Terlikowski: ,,Liberalny faszyzm'' nie daruje

Jechałem wczoraj do znajomych i mijałem Paradę Równości. To już nie jest ta parada sprzed lat dwudziestu. Nieliczna, lekko zastraszona. To spory marsz, a na nim pełno tzw. normalsów. Także rodziny z dziećmi. To znak ogromnej zmiany, jaka się dokonała. A wystarczy porozmawiać z ludźmi (szczególnie młodymi), żeby wiedzieć, że jeszcze więcej ludzi generalnie nie rozumie sprzeciwu wobec ideologii LGBT, a nie idzie w marszu, bo generalnie nie maszeruje.

screenshot Youtube

Dawid Wildstein: Parada równości? Raczej hejtu i hipokryzji!

Dzisiejsza Parada Równości w Warszawie dowiodła raz jeszcze, że poziom tolerancji lewactwa jest niezwykle mocno ograniczony. Sprowadza się w gruncie rzeczy do tolerowania sobie podobnych. Reszty również – pod warunkiem, że nie będzie mówiła o swoich poglądach. Wydarzenie mocno skomentował na swoim twitterze Dawid Wildstein.

screenshot twitter

Zobacz

Skandal!!! Tęczowa ,,Msza'' na Paradzie Równości

Dziś przez Warszawę przejdzie „Parada Równości”, w której udział weźmie między innymi prezydent stolicy Rafał Trzaskowski. Po raz kolejny polityk opozycji totalnej swoim nazwiskiem firmuje wydarzenie, w trakcie którego kpi się z katolików. Tym razem przed paradą odprawiono pseudo-mszę, której przewodniczył Szymon Niemiec. „Biskup” Zjednoczonego Kościoła Chrześcijańskiego ubrany w tęczowy ornat.

Cejrowski ostro o radnych PO: Opętani nienawiścią!

Polska

Cejrowski ostro o radnych PO: Opętani nienawiścią!

Grzegorz Przemyk, postać dla mnie ważna, nie będzie miał w Warszawie ulicy, a pałująca strona będzie miała. Inka nie będzie miała ulicy, ale strzelająca i torturująca przy Rakowieckiej będzie miała - mówił Wojciech Cejrowski. Podróżnik i antropolog komentował na antenie Radia Wnet brak zgody radnych PO na upamiętnienie 40. rocznicy pierwszej pielgrzymki Jana Pawła II do Polski.