Islamska seksualna horda bezkarna w sercu Europy
Brytyjskie media ujawniły niedawno prawdę o gangu muzułmańskich imigrantów, który przez lata brutalnie gwałcił nieletnie dziewczynki.
Tag
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem muzułmanie.
Brytyjskie media ujawniły niedawno prawdę o gangu muzułmańskich imigrantów, który przez lata brutalnie gwałcił nieletnie dziewczynki.
„Będziemy musieli poprosić wszystkie kobiety, żeby nosiły hidżab. Z solidarności”. To nie austriackie wydanie „Ucha prezesa”, ani Monty Python – to prawdziwy cytat z wypowiedzi prezydenta Austrii.
Muzułmański mąż może zamordować żonę - ale na odwrót już nie
Dziennikarz, komentator i pisarz, a przede wszystkim muzułmański reformator z Kanady Tarek Fatah poinformował we wtorek, że Facebook zawiesił jego konto.
Wkraczamy w ciemny i zamknięty świat, gdzie kobiety są zmuszane do utrzymywania przez lata stosunków seksualnych z bliskimi członkami rodziny.
Witam! Wraz z moim narzeczonym mamy problem. On jest muzułmaninem, ja katoliczką. Jedyna nierozwiązaną kwestia między nami jest wychowanie dzieci. Ja wiem, jakie sa moje obowiązki wobec Chrystusa i wobec Kościoła. Rozumiem tez jego obowiązki. Sytuacja jest dosyc typowa. On pragnie, by dzieci były wychowywane w Islamie, lecz z duża wiedzą na temat chrześcijaństwa, z chodzeniem razem do kościoła oraz czytaniem Biblii, którą szanuje i poznaje wraz ze mną. Zgadza się również na chrzest. Ja chcę,by każde z nas przekazywało dzieciom swoja wiarę z szacunkiem do wiary drugiej osoby i pozwoliło im dokonać wyboru kiedy będą dorosłe. Mój chłopak czuje największe obawy przed uznawaniem Jezusa za Boga oraz przypisywaniu ukrzyzowaniu rangi zbawczego dzieła (wiadomo, że Jezus w Koranie został przez Boga oszczędzony i nie doznał męczeńskiej śmierci lecz żyje do dziś). Nie wiem co robić. Nie chcę go stracić. Jest niezwykłym człowiekiem. Wiem wiele o muzułmanach, byłam w jego kraju, wysłuchałam tysiąca
"W tej chwili liczba uchodźców jest tak duża, że nikt nad tym nie potrafi zapanować i mówiliśmy o tym wielokrotnie, że nie wolno wpuszczać wroga do swojego domu. Trzeba się przed tym ustrzegać. Ta liczba jest ogromna i wśród tej liczby, oprócz tych, którzy rzeczywiście uciekają przed wojną, są także ci, którzy mają złe zamiary i ich jest coraz więcej" - powiedziała dziś rzecznik rządu PiS Elżbieta Witek w programie "Gość poranka" na antenie TVP Info.
Ludovic Mohamed Zahed to muzułmański imam i... homoseksualista. Nauczyciel wiary mahometańskiej przekonuje, że islamski prorok był "przyjazny gejom" i jeździ po Europie, udzielając homoseksualistom "ślubów".
O nietypowym i ciężkim do zrozumienia stanowisku jednej z posłanek PO wobec islamskich radykałów z Tadżykistanu donosi "Gazeta Polska Codziennie".
Reem Allouche, nauczycielka w szkole podstawowej w Sydney, powiedziała na spotkaniu z żeńską frakcją radykalnego islamskiego ugrupowania Hizb ut-Tahrir, że mężczyźni mają prawo bić kobiety kijem.
Mohammad Abbas-Khan, fryzjer z brytyjskiego miasta Luton próbował bez skutku przekonać grupę Rumunów, by przestali pić alkohol przed jego lokalem, gdyż kłóciło się to z prawem szariatu. Efekt? Kłótnia skończyła się bójką.
Włosi wydalili ze swojego kraju mężczyznę, który popierał Państwo Islamskie i wyrażał to na Facebooku.
Niedawny raport MEMRI z 2017 r. udokumentował popularyzowanie podręczników ISIS na działającej w Europie platformie społecznościowej Telegram.