Tag
Tag: muzułmanie
Wszystkie artykuły powiązane z tagiem muzułmanie.
Kara za niewysłanie dziecka do meczetu. W Niemczech!
Rodzice nastoletniego chłopca, którzy nie zgodzili się, by wziął udział w wycieczce do meczetu, zostali ukarani grzywną. Oto efekty multi-kulti w wersji niemieckiej.
Samobójstwo Niemiec! Wydają miliony na meczety!
Setki tysięcy imigrantów, kryzys uchodźczy, który, co bardzo prawdopodobne, zakończy rządy Angeli Merkel, a tymczasem Niemcy beztrosko wydają setki tysięcy euro na budowę meczetów.
Czemu Europejczycy przechodzą na islam?
Wywiad z Piotrem Ibrahimem Kalwasem, polskim muzułmaninem mieszkającym w Egipcie, pisarzem, publicystą.
Tego dopuszcza islam... Przerażające traktowanie żon ZOBACZ
Tego dopuszcza islam... Przerażające traktowanie żon ZOBACZ
Plaga w Niemczech. Ludzie masowo boją się imigrantów i dżihadu
Dzięki działaniom kanclerz Angeli Merkel Niemcy czują się zagrożeni. Zdecydowana większość przyznaje, że w miejscach publicznych, zwłaszcza na stacjach kolejowych i pociągach, po prostu się o siebie boi.
Islamscy ekstremiści coraz ostrzej zagrażają Austrii
Dyrektor Federalnego Urzędu Ochrony Konstytucji i Walki z Terroryzmem (BVT) Peter Gridling przestrzegł rząd przed bagatelizowaniem rosnącej liczby islamistów ulegających radykalizacji na austriackiej ziemi - podaje portal EUROISLAM.pl
W Norwegii nie można nawet głośno mówić o wieprzowinie
Minister ds integracji w Norwegii, Sylvi Listhaug napisała muzułmanom, że „my jemy wieprzowinę i pijemy alkohol”. Teraz wzywają ją do rezygnacji ze stanowiska.
Jak muzułmanie reagują na choinkę bożonarodzeniową w Szwecji
Szokujące nagranie ze Szwecji. Oto jak muzułmanie reagują na bożonarodzeniową choinkę. Religia pokoju? Chyba już nikt w to nie wierzy.
Koniec liberalnych snów? Hollande przyznaje: Francja ma problem z islamem
“Francja ma problem z islamem”, powiedział prezydent Francois Hollande autorom niedawno wydanej książki „Un président ne devrait pas dire ça…” („Prezydent nie powinien tego mówić”).
Islam zniszczy Francję i europejską wolność
"Zdecydowałem się przeczytać cały Koran, od pierwszego do ostatniego zdania, i wypisywać w zeszycie wrażenia, wątpliwości i problemy. Czytanie Koranu w ten sposób nie tylko zmusiło mnie do przyznania, że prawie wszystkie islamskie prawa i dogmaty nie miały żadnych podstaw naukowych czy racjonalnych, ale uwidoczniło również, że islam, według jego założyciela, jest mizoginiczną religią, propagującą niewolnictwo i będącą wrogiem wolności myśli. Poległem. Moje zaufanie do tego, co było zarówno oczywiste, jak i nieuchwytne, zwodziło mnie przez cały ten czas" - mówi Majid Oukacha, francuski były muzułmanin, pisarz.
Muzułmanie mówią wprost: Chcą rządów islamu w Szwecji
Pod parlamentem Szwecji muzułmanie wzywali do islamizacji mieszkańców Zachodu i wychwalali ajatollaha Chomeiniego.
Chrześcijanki powinny być niewolnicami seksualnymi muzułmanów – wzywa islamska nauczycielka
Muzułmanka opowiada, że kilka lat temu pracowała z mężczyzną, który pałał wielkim pożądaniem do kobiet, a był żonaty. Aby mu pomóc, udała się do Mekki i zapytała muftich, nauczycieli prawa koranicznego, czy istnieje jakieś zgodne z szariatem rozwiązanie tego problemu. Mufti powiedzieli Salwie el-Matayri, że islam dozwala na kontakty seksualne z niewiernymi niewolnicami, np. z chrześcijankami. Żeby takie niewolnice zdobyć, należałoby zaatakować jakiś kraj chrześcijański i uprowadzić kobiety w niewolę jako jeńców wojennych.Taka kobieta stanie się towarem, który można sprzedać i kupić na własność.
Norwegia: Muzułmanie grożą... muzułmańskiemu politykowi
Abid Raja, pochodzący z Pakistanu prawnik i poseł liberalnej partii Venstre otrzymał nienawistne wiadomości, wysłane z telefonu wysoko postawionego członka islamskiej grupy ekstremistycznej.