Tag

Tag: homoseksualiści

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem homoseksualiści.

Skandal w Onecie. Oto, co zrobili homoseksualiści

Ideologia gender

Skandal w Onecie. Oto, co zrobili homoseksualiści

Większego cyrku dawno nie było. Dwóch homoseksualnych aktywistów wystąpiło w programie niemiecko-szwajcarskiego "Onetu"... w tęczowych opaskach na rękach. W ten sposób nawiązali do opasek, jakie Żydom kazali nosić niemieccy naziści. Bo według obu homo-aktywistów Polska przypomina dziś "Niemcy pod koniec lat 30". Obrażali przy tym polską wspólnotę narodową.

(fot. youtube)

Polityka

Ratusz tłumaczy się z patronatu nad Paradą Równości

- Prezydent stolicy Rafał Trzaskowski objął patronatem Paradę Równości, ale nie jest to równoznaczne z organizacją towarzyszących jej wydarzeń; warszawski ratusz nie organizował miasteczka równości – przekazał rzecznik ratusza Kamil Dąbrowa

Zdj. Michael Vadon, CC BY SA 2.0, Flickr

USA

Zaskakujący wpis. Trump przyjacielem LGBT?

Prezydent Stanów Zjednoczonych, Donald Trump zamieścił na swoim profilu na Facebooku zaskakujący wpis. Polityk, który został prezydentem USA z ramienia Partii Konserwatywnej, stanął w obronie środowisk LGBT.

fot. screen TLC

Janusz Sanocki: Nie ma żartów (z geja)

Stowarzyszenie gejów i lesbijek naskarzyło na mnie do Sejmowej Komisji Etyki za wice, które miesiac temu opowiedziałem posłowi Budce. Pewnie mnie ukarzą - byle tylko nie oddali mnie w jasyr do Biedronia! Pismo Stowarzyszenia gejów i lesbijek (tudzież tych innych...) poniżej:

screenshot Youtube

Braun: Rozważymy batożenie homoseksualistów

Zaskakująca deklaracja padła z ust Grzegorza Brauna. Polityk i reżyser, który niedawno kandydował na prezydenta miasta Gdańska, stwierdził ostatnio wprost, że za homoseksualizm należy karać. Teraz stwierdził, że warto rozważyć batożenie jako karę dla homoseksualistów.

Jan Bodakowski: Chcą przyklepać PiS odpowiedzialność za homofobiczny rozlew krwi, który ma się dopiero zdarzyć

Tylko u nas

Jan Bodakowski: Chcą przyklepać PiS odpowiedzialność za homofobiczny rozlew krwi, który ma się dopiero zdarzyć

Dla groteskowej opozycji i lewicy każda metoda, by zaatakować PiS, jest dobra, o ile jest bezsensowna. Sensownie antyPiS partii Kaczyńskiego atakować nie może, bo byłoby to sprzeczne z bezsensownymi planami oraz dotychczasowymi działaniami groteskowej opozycji i lewicy. AntyPiS jest po prostu o wiele bardziej społecznie szkodliwy od PiS i wszelkie wady PiS wynikają z kontynuacji polityki poprzedników i braku radykalnych zmian. Jedyne więc co może robić groteskowa opozycja i lewica, by atakować PiS, to bredzić i insynuować.