Tag

Tag: reklama

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem reklama.

zdj. Youtube

Płużański: GW zapoczątkowała falę antypolskiego hejtu

Na antenie Telewizji Republika prezes Fundacji "Łączka" i członek zarządu Reduty Dobrego Imienia, Tadeusz Płużański skomentował m.in. skandaliczną kampanię reklamową Tiger Energy Drink. W ocenie historyka było to działanie celowe. Świadczy o tym powtarzalność tego rodzaju sytuacji.

Fot. Instagram/tigerenergydrink

Tylko u nas

Matka Kurka dla Frondy: Za holokaust poszliby siedzieć

Firma spożywcza, z obcym kapitałem, bo w Polsce ze świecą szukać polskich firm, wypuściła „reklamę” napoju chemicznego, który budzi w człowieku zwierzę, no i rzeczywiście wzbudził. Swoim zwyczajem nie reklamuję czegoś, czemu ręki bym nie podał, nie mówiąc o spożyciu. W reklamie zobaczyliśmy wyciągnięty środkowy palec przewiązany kokardką i podpis: „1 sierpnia DZIEŃ PAMIĘCI. CHRZANIĆ TO, CO BYŁO. WAŻNE TO, CO BĘDZIE!”

Screenshot Facebook

Brawo! Antyaborcyjna reklama polskich rajstop

Adrian, polska fabryka rajstop, rozpoczęła kampanię wizerunkową o wymowie antyaborcyjnej. Na billbordach pojawiła się najmniejsza kobieta świata, Jyoti Amge oraz zdanie „Czy nie miałam prawa się urodzić?” - informują wietualnemedia.pl

Grodzka znalazła pracę! Reklamuje … rajpy!

Grodzka znalazła pracę! Reklamuje … rajpy!

Kampania pod hasłem "Każdy ma prawo być sobą" rozpoczęła się wraz z początkiem miesiąca. Na billboardach w wielu polskich miastach widnieje postać byłej posłanki Anny Grodzkiej, która jest osobą transseksualną i urodziła się jako Krzysztof Bęgowski.

Terlikowski: Człowiek to człowiek. Narodzony czy nie!

Rodzina

Terlikowski: Człowiek to człowiek. Narodzony czy nie!

Nie jestem specjalnym fanem reklam, choć mam świadomość, że z punktu widzenia telewizji są one niezmiernie istotne. Ale nie ulega dla mnie wątpliwości, że można je wykorzystać nie tylko do reklamowania rozmaitych produktów, ale też do budowania postaw społecznych. I z taką właśnie reklamą mieli ostatnio do czynienia widzowie Super Bowl. Reklama chipsów miała bowiem w istocie, a potwierdza to także wściekłość, jaką wywołał ten sympatyczny spocik u aborcjonistów, promować życie ludzkie. Tak trzymać drodzy, takich reklam nam potrzeba.

Gigantyczna kasa od PO dla mediów za reklamę!

Gigantyczna kasa od PO dla mediów za reklamę!

Proszę Państwa, oto przed Państwem doprawdy zawrotna kwota - 356 milionów złotych. To nie wygrana na amerykańskiej loterii, to nie środki budżetowe przeznaczone na służbę zdrowia, to pieniądze wydane przez rząd Platformy Obywatelskiej na reklamę w publicznych i prywatnych mediach.