Tag

Tag: islam

Wszystkie artykuły powiązane z tagiem islam.

Muzułmanie cały czas szturmują Niemcy!!!

Zagrożenia

Muzułmanie cały czas szturmują Niemcy!!!

Czy islamscy najeźdźcy zostawili już Europę w spokoju? Bynajmniej! Jak informuje dziennik ,,Bild'', muzułmanie cały czas szturmują niemieckie granice. Według ,,Bilda'' w tym roku wnioski o azyl złożyło już w RFN 56 127 migrantów.To teoretycznie mniej o 20 procent, niż rok temu. Są to zasadniczo Syryjczycy (14 tysięcy), Irakijczycy (6 tysięcy) i Nigeryjczycy (4 tysiące), do tego mniejsze grupy z różnych innych krajów.

Śmierć Szwecji. Polka obnaża upadek tego państwa

Zagrożenia

Śmierć Szwecji. Polka obnaża upadek tego państwa

Fascynujące jest to, że w chwili obecnej, kiedy kraj jest na krawędzi upadku, Szwedzi zamiast wymagać od władzy odpowiedzialności i zdecydowania, zajęci są tłumaczeniem, dlaczego biedny premier nie może nic zrobić - mówi Joanna Teglund, Polka mieszkająca od 1981 roku, w wywiadzie przeprowadzonym przez Grzegorza Lindenberga dla portalu Euroislam.pl.

'Allahu Akbar brzmi dla mnie jak Heil Hitler'

Zagrożenia

'Allahu Akbar brzmi dla mnie jak Heil Hitler'

Studio Hamburg, godzina 22:30. Korytarze biur zieją pustką, a drzwi do naszego studia filmowego numer 5 są już zaryglowane na głucho. W pokoju reżysera cicho szumi laptop. Muszę go zamknąć. Jeszcze długo siedzę w ciszy. To, co właśnie zobaczyłem, jest traumatyzujące.

Czym się rożni huragan od radykalnego islamu?

Zagrożenia

Czym się rożni huragan od radykalnego islamu?

Burze, huragany i podobne zdarzenia są spowodowane przez siłę wyższą lub naturę (dla ateistów). Radykalny islam jest dziełem człowieka, co oznacza, że zarówno sprawcy tej plagi ludzkości, jak i ci, którzy z nią walczą, mają wolną wolę.