- ANTYPOLONIZM
- BIAŁORUSKIE SCENARIUSZE
- BRAWO POLSKA!
- cela plus
- cywilizacja śmierci
- CZASY KOŃCA
- DEKOMUNIZACJA
- Europa
- GOSPODARKA GŁUPCZE
- IDEOLOGIA GENDER
- IMIGRACJA
- ISLAM
- IZRAEL I ŻYDZI
- Kalendariusz Koronapaniki
- KASTA BASTA!
- KOMENTARZE
- KORONAWIRUS
- KOŚCIÓŁ
- KUCHNIA
- MĄDROŚCI CELEBRYTÓW
- Międzymorze
- MOCNE
- myśl
- NATO
- NIEMCY
- NIEPODLEGŁA
- NIE BĘDZIE NICZEGO
- NIE BĘDZIE NICZEGO
- ODKŁAMUJEMY MANIPULACJE
- ODLOT
- OPINIA
- OPOZYCJA TOTALNA
- PAMIĘTAMY
- PILNE
- POLITYKA
- POLSKA
- Polska i Świat
- POLSKA W REMONCIE
- PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
- Pro life
- PRZEPIS
- prześladowanie chrześcijan
- REKLAMA
- REPRYWATYZACJA
- Rodzina
- ROSJA
- Ruska onuca gawarit z Polszy
- RUSKA SMUTA
- sądy
- SKANDAL
- SMOLEŃSK
- SONDAŻ
- SPORT
- Statystyki Koronapaniki
- SZOKUJĄCE
- ŚWIADECTWO
- TAŚMY
- terroryzm
- TRÓJMORZE
- Ukraina
- UNIA EUROPEJSKA
- USA
- USA
- UWAGA
- UWAGA
- WIARA
- wojsko
- ZAGROŻENIA
- ZDROWIE
- zebrane
- ZOBACZ
- Z AMBONY STRZELECKIEJ SALWOWSKIEGO
- Z INTERNETU
- Z życia kasty
Super. Będzie można pisać
Nu, na Frondzię pan narzekać nie może.
Rozumiem, że podpisik z pana strony będzie?
że to sekta finansowana przez Moskwę, że katole ich pokroju to zakała ludzkości.
Jeżeli chodzi o rozpowszechnianie kłamstw i oszczerstw, to jak zawsze - można to robić.
Jednakowoż ryzykuje się wtedy postępowanie sądowe zakończone uczciwym (miejmy nadzieję) procesem i słuszną (miejmy nadzieję) karą.
A ponieważ Instytut Prawny Ordo Iuris nie daje sobie bezkarnie wylewać pomyj za kołnierz, to może pan to pisać, rzec jasna, wziąwszy wspomniane wyżej ryzyko na swoją muskularną klatę.
Jeżeli chodzi o rozpowszechnianie kłamstw i oszczerstw, to jak zawsze - można to robić.
Jednakowoż ryzykuje się wtedy postępowanie sądowe zakończone uczciwym (miejmy nadzieję) procesem i słuszną (miejmy nadzieję) karą.
A ponieważ Instytut Prawny Ordo Iuris nie daje sobie bezkarnie wylewać pomyj za kołnierz, to może pan to pisać, rzec jasna ...
Oczywiście: pan Grzesik udostępni IP użytkownika, by OI mogło go pozwać w trybie cywilnoprawnym.
Oto moje IP: 185.104.194.4, by nie trzeba było szukać.
Oczywiście: pan Grzesik udostępni IP użytkownika, by OI mogło go pozwać w trybie cywilnoprawnym.
Oto moje IP: 185.104.194.4, by nie trzeba było szukać.
Pan też rozpowszechnia kłamstwa i oszczerstwa nt Ordo Iuris?
No, no... - po panu tego akurat bym się jednak nie spodziewała.
Pan też rozpowszechnia kłamstwa i oszczerstwa nt Ordo Iuris?
No, no... - po panu tego akurat bym się jednak nie spodziewała.
A czy stary Słowianin może wiedzieć, czy czymś nie podpadł mecenasowi J Kwaśniewskiemu? ^_^
A czy stary Słowianin może wiedzieć, czy czymś nie podpadł mecenasowi J Kwaśniewskiemu? ^_^
Myśli pan, że mec. Kwaśniewski nie ma nic lepszego do roboty niż szukanie "haków" na pana?
Myśli pan, że mec. Kwaśniewski nie ma nic lepszego do roboty niż szukanie "haków" na pana?
Mecenas nie, ale użytkownik @Wojo — owszem.
Mecenas nie, ale użytkownik @Wojo — owszem.
Olaboga, to już tak się Panu objawy nasiliły?!
(Gnębon vel Kruszon czy jakiś taki pseudonim bardziej mi się podobał. :) )
Olaboga, to już tak się Panu objawy nasiliły?!
(Gnębon vel Kruszon czy jakiś taki pseudonim bardziej mi się podobał. :) )
Gnębon vel Kruszon (urlopowany wew celu podleczenia nerw a psychiki) naruszał podobno ©®™.
A ponieważ Instytut Prawny Ordo Iuris nie daje sobie bezkarnie wylewać pomyj za kołnierz, to może pan to pisać, rzec jasna ...
Ponieważ kłamcy i oszczercy z Ordo Iuris zaatakują każdego, kto ośmieli się napisać prawdę o ich działalności, z przyjemnością wezmę udział w postępowaniu sądowym zakończonym uczciwym (pod warunkiem, że sąd nie będzie pisowski) procesem i słuszną (miejmy nadzieję) karą dla tej obrzydliwej organizacji.
A mam nadzieję, że ten wyrok przyjmie Teofila z godnością na biust.
że to sekta finansowana przez Moskwę, że katole ich pokroju to zakała ludzkości.
Mocno rozbawił mnie pan tymi mocno passe bajkami, ale ciekawi mnie, z jakich konkretnie powodów są rzekomo zakałą ludzkości?
Ostatnio Uganda zamknęła media społecznościowe u siebie w związku z ich ingerowaniem w tamtejsze wybory i oczywiście podniósł się ryk korpofaszystów z powodu cenzurowania ich przez rząd Ugandę. Tych samych, którzy dopiero co skazali Trumpa na cyfrową ewaporację.
* rząd Ugandy