- ANTYPOLONIZM
- BIAŁORUSKIE SCENARIUSZE
- BRAWO POLSKA!
- cela plus
- cywilizacja śmierci
- CZASY KOŃCA
- DEKOMUNIZACJA
- Europa
- GOSPODARKA GŁUPCZE
- IDEOLOGIA GENDER
- IMIGRACJA
- ISLAM
- IZRAEL I ŻYDZI
- Kalendariusz Koronapaniki
- KASTA BASTA!
- KOMENTARZE
- KORONAWIRUS
- KOŚCIÓŁ
- KUCHNIA
- MĄDROŚCI CELEBRYTÓW
- Międzymorze
- MOCNE
- myśl
- NATO
- NIEMCY
- NIEPODLEGŁA
- NIE BĘDZIE NICZEGO
- NIE BĘDZIE NICZEGO
- ODKŁAMUJEMY MANIPULACJE
- ODLOT
- OPINIA
- OPOZYCJA TOTALNA
- PAMIĘTAMY
- PILNE
- POLITYKA
- POLSKA
- Polska i Świat
- POLSKA W REMONCIE
- PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
- Pro life
- PRZEPIS
- prześladowanie chrześcijan
- REKLAMA
- REPRYWATYZACJA
- Rodzina
- ROSJA
- Ruska onuca gawarit z Polszy
- RUSKA SMUTA
- sądy
- SKANDAL
- SMOLEŃSK
- Sodoma i Gomora
- SONDAŻ
- SPORT
- Statystyki Koronapaniki
- SZOKUJĄCE
- ŚWIADECTWO
- TAŚMY
- terroryzm
- TRÓJMORZE
- Ukraina
- UNIA EUROPEJSKA
- USA
- USA
- UWAGA
- UWAGA
- WIARA
- wojsko
- ZAGROŻENIA
- ZDROWIE
- zebrane
- ZOBACZ
- Z AMBONY STRZELECKIEJ SALWOWSKIEGO
- Z INTERNETU
- Z życia kasty
Powstał ruch kontroli wyborów. To są efekty :)
Z wyborami mogło być coś na rzeczy. Nawet profesorowie matematyki o tym przebąkują.
Powstał ruch kontroli wyborów. To są efekty :)
Naprawdę wierzysz że ten ruch coś zmienił? Że nie dało się go obejść?
Mimo wszystkiego co mogę PO zarzucić (a to byłaby ściana tekstu) to nie ma tam fałszowania. Ale trzeba przyznać ze zagrywka propagandowa pierwsza klasa.
Boisz się czy nie chcesz znać prawdy.
Nie boję się i chcę znać prawdę. Ale PRAWDĘ a nie "prawdę" Po prostu mówię co myślę - obawy przed fałszerstwem okazały się bezpodstawne. I obie strony mają za uszami. I stosują te same chwyty. Mimo wszystko zagłosowałem na Dudę bo mam nadzieję na poprawę. Mimo kilku rzeczy które mnie w nim gnębią i o których pisałem. Nic nie przyjmuję bezkrytycznie. Staram się "ogarnąć" ile się da.
http://bi.gazeta.pl/im/63/24/11/z17976931V,Faktoid.jpg
q
Orban chce wprowadzić karę śmierci dla zdrajców . Na tym polega sprawiedliwe prawo świeckie, że prywatnie człowiek wybacza, ale prawo państwowe ma czynić swoją powinność i być skuteczne.
Shepard. Wysłali cię tu dla wysondowania opini, czy po to by rozmyć poglądy o reżimie.
Orban chce wprowadzić karę śmierci dla zdrajców . Na tym polega sprawiedliwe prawo świeckie, że prywatnie człowiek wybacza, ale prawo państwowe ma czynić swoją powinność i być skuteczne.
Masz manię prześladowczą. Nikt mnie tu nie wysłał., jestem od jakiegoś czasu.
A może ciebie ktoś wysłał żebyś swoim jadem ośmieszał forum, katolików i prawicę?
Już miałem napisać parę wulgaryzmów ale naprawdę sądzisz że na forum o liczbie aktywnych użytkowników góra 30 osób może być celem wyłania kogoś?
Jesteś śmieszny.
Shepard. Wysłali cię tu dla wysondowania opini, czy po to by rozmyć poglądy o reżimie.
Nie no, pora na plonka. Stękający nick bywa śmieszny, ale to już jest tragiczne.