- ANTYPOLONIZM
- cela plus
- cywilizacja śmierci
- CZASY KOŃCA
- DEKOMUNIZACJA
- Europa
- IDEOLOGIA GENDER
- IMIGRACJA
- ISLAM
- IZRAEL I ŻYDZI
- KOŚCIÓŁ
- MĄDROŚCI CELEBRYTÓW
- Międzymorze
- MOCNE
- myśl
- NATO
- NIEMCY
- NIEPODLEGŁA
- ODKŁAMUJEMY MANIPULACJE
- ODLOT
- OPINIA
- OPOZYCJA TOTALNA
- PAMIĘTAMY
- PILNE
- POLITYKA
- POLSKA
- Polska i Świat
- PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
- Pro life
- PRZEPIS
- prześladowanie chrześcijan
- REPRYWATYZACJA
- Rodzina
- ROSJA
- Ruska onuca gawarit z Polszy
- SKANDAL
- SMOLEŃSK
- SONDAŻ
- SPORT
- SZOKUJĄCE
- ŚWIADECTWO
- TAŚMY
- terroryzm
- Ukraina
- UNIA EUROPEJSKA
- USA
- USA
- UWAGA
- UWAGA
- WIARA
- wojsko
- ZAGROŻENIA
- ZDROWIE
- zebrane
- ZOBACZ
- Z AMBONY STRZELECKIEJ SALWOWSKIEGO
- Z życia kasty
I podkreślę - perz nie jest chwastem nawet gdyby Szanowny Pan twierdził cokolwiek innego!
Ponadto pragniemy podkreslić że brzydzimy się skórowaniem a szczególnie wiewiórek w okresie ochronnym co jest niezgodne z wszelka etyką.
I podkreślę - perz nie jest chwastem nawet gdyby Szanowny Pan twierdził cokolwiek innego!
Lubię to:)))
Lubię to:)))
:))
Po kiego czorta niedowiarki słuchają kazań? Już wiem. To dużo lżejsze niż robota fizyczna. Pozostaje tylko niesmak i zgaga. Pozdrawiam Cię Adalbercie:)
Po co kłamią/ To jest dobre pytanie. Sami sobie tego pytania nie zadają bo stracili definiecję.
Albo nie słyszeli albo zapomnieli
"Nie mów fałszywego
świadectwa przeciw bliźniemu swemu”
Po kiego czorta niedowiarki słuchają kazań? Już wiem. To dużo lżejsze niż robota fizyczna. Pozostaje tylko niesmak i zgaga. Pozdrawiam Cię Adalbercie:)
Pozdrowienia Henryku !
Pozdrowienia Henryku !
Wzajemnie Adalbercie!" Niemanie" rozumu jest gorsze niż galopująca sraczka. Na tym forum jest to nagminne.
Wzajemnie Adalbercie!" Niemanie" rozumu jest gorsze niż galopująca sraczka. Na tym forum jest to nagminne.
Jest to powodem naszego smutku. Wykształcenie nie zastąpiło wychowania a zaaplikowane państwowe "wychowanie"
dało straszne skutki i to conajmniej przez 3 pokolenia.
Ostatnio się dowiedziałem, że hulajnogi bez akumulatora pod górkę nijak nie dają sobie rady:)
Swiadczy to oznaczącym upadku obyczajów i siły Narodu.Tak myślę.
Swiadczy to oznaczącym upadku obyczajów i siły Narodu.Tak myślę.
Mądrze myślisz, ale czy wiesz o trym, że dyskusja z idiotą prowadzi do tego, że idiota sprowadzi cię do swojego poziomu, aby następnie pokonać doświadczeniem? PIS wygrał!
Mądrze myślisz, ale czy wiesz o trym, że dyskusja z idiotą prowadzi do tego, że idiota sprowadzi cię do swojego poziomu, aby następnie pokonać doświadczeniem? PIS wygrał!
Nie wygrał a mógł :(